Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, January 7, 2016

Teringin

Hye and assalamualaikum semua. Cehh macam ade je lagi yang baca blog ni. Tak pe la, ade ke takd e ke, tak penting. Aku tetap nak update sebab tetiba rindu nak menulis. Lama betul aku tinggalkan zaman menulis ni. Hahahah. Mana taknya, banyak dok lepaskan kat twitter je sekarang, Sorry blog, bukan dah tawar hati, tapi masa tak mengizikan. So, kita nak tulis pasal ape? (Tak sedar diri namanya, esok ade paper still tak belajar) Owh tadi terbaca satu blog ni and you know what, terasa everything dalam blog tu tuju ke aku. Well, we all have someone that we always going to miss them. Same goes to me. I have one in my mind right now. Fyi, I'm happy with all the people that exist and still stay with me till now. Tahun 2015 banyak sangat ubah aku. Bukan takat ubah plot jalan hidup aku, semua la, Habis plot twist terus. HAHAHA. But still I'm okay with it. Okay la, macam dah tak tahu dah nak tulis ape. Nanti kita tulis tulis lagi okay bila agak agak rindu la. Bye bye.
terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥