Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, August 17, 2015

No Title

Assalamualaikum and hye semua. Rasa macam lama sangat mira tinggalkan blog ni kan? Bukan rasa, memang lama nau nau nau mira tinggalkan. Last entry pon tahun lepas. Bukan dah tak minat berblogging but masa and line internet yang tak mengizinkan. Ye la, mira pon sekarang study kat dalam area felda. So faham faham la kan line internet nya macam mana. Ni pon tengah cuti sem and terasa rindu sangat nak update blog. Lama sangat dah terbiar blog ni berhabuk macam tak berpenghuni. Lagi pon dunia sekarang ni, ada lagi ke yang masih membaca blog? rasa macam dah tak ada je kan. Okay post kali ni more pada kawan. Kawan yang mira rindu sangat. Tak tahu kenapa, sepanjang perkenalan, banyak betul dugaan yang kene hadap. Sebenarnya dia antara kawan pertama yang mira rapat sangat and mira sayang sangat, Ye la, mira ni susah nak ada kawan perempuan. Time matrik baru la dapat kawan perempuan yang mira rapat and sayang, Nak dijadikan cerita, muncul la seorang hamba Allah ni dalam persahabatan kitorang. Mulanya mira ingat munculnya dia, sebagai kawan. Tapi mira silap. Hadirnya dia sebagai perosak antara aku dan kawan aku tu. Bersungguh sungguh hamba Allah tu untuk hancurkan aku dengan kawan aku tu. Jujur aku kata, aku sayang kawan aku tu, so susah untuk aku lupakan macam tu je, Tapi perancangan Allah tu hebat. Sekelip mata Allah tunjukkan semuanya, Allah tunjukkan side jahat seseorang tu dan kembalikan kawan aku yang aku sayang, Betul kata orang, sebaik baik perancangan, tiada yg sebaik perancangan Allah SWT. Untuk kawan yang aku sayang, aku rindu nak peluk kau, Rindu nak datang ke kau and bercerita about everything that happen in our life. Aku rindu sangat. Aku happy sangat akhirnya kita dapat jadi seperti kita yang dulu balik, Moga persahabatan kita kekal selamanya, Aminn. I love you N.I.I :)
terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥