Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Saturday, September 13, 2014

Homesick? Of course no !

Halloo halloo and assalamulaikum semua. Cehh, macam ada lagi je yang baca blog atok ni kan? Hahaha. Kalau tak ada pon tak apa, tapi mira still akan menulis dalam blog ni, Haaa ! tengok pada tajuk. HOMESICK? mira ni reti homesick ke? kihkihkih. Bukan la homesick, cuma balik kejap sementara belum buzy dengan assigment. Ye dok? hehehe. So, my first week of semester 3. Hurm. Apa je yang jadi ye sepanjang first week tu? Sat no, biaq atok dok ingat balik sat. *perlis masih melekat akibat matrik dulu*   First week biasa la, masih ada lecturer yang belum masuk kelas, and ada lecturer yang dah mula bagi assigment walaupun first week. Phewww, nak tak nak, kene la rajin kan? Nak naikkan lagi pointer, in shaa Allah. Ok la, tu dulu la yang atok cerita ye? Nak sambung print notes2 sebelum balik jasin esok. Cepatnya masa berlalu >.< Bye bye cucu cucu atok. Jumpa lagi nanti ye :)





terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥