Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, July 9, 2014

Counting days for semester break

Assalamualaikum and hye semua cucu cucu atok sekalian alam. Amboii, dah macam ape dah pembuka kata kali ni. kihkihkih. Ok. so how dengan puasa korang semua? dah ade yang dah ponteng ke ? Haaaa ! baik mengaku cepat ! Hope semua nya dalam keadaan sihat la ye. Rajin pulak mira nak update entry kali ni kan? Hantu ape tah yang rasuk mira petang2 macam ni. Tak de la hantu mane2 pon yang rasuk,  cuma teringin nak luahkan apa yang jadi sepanjang semester 2 ni. Mana tak nya, hari ahad  ni tamatla gelaran aku sebagai student, Cehh. hanya untuk sementara je ok! Start hari ahad ni mira dah cuti semester, Yes I know, U lain semua dah start cuti and ada yang dah dapat result final dah pon but not UiTM ok? Sejujurnya, Mira mesti akan rindu suasana semester 2. Tipu la kalau tak tipu. Mana tak nya, first time merasa macam mana duduk rumah sewa tanpa FAMILY, macam mana sakitnya nak berjimat duit untuk bayar duit sewa rumah, macam mana rasanya duduk satu rumah dengan orang yang kita tak berapa nak kenal, banyak la macam mane, kalau nak tulis semua macam mane memang tak habis sampai hari ahad. kihkihkih. Sepanjang sem 2 ni banyak bende yang mira belajar. Ramai jugak kawan baru yang mira dapat. Sepanjang sem 2 ni jugak mira tahu mana kawan mana lawan. Memang sakit kadang2 bila orang yang kita anggap kawan jadi lawan kita tanpa kita sedar. Eh apa cerita sesedih ni, mira nak share cerita yang best2 je. Mesti korang tertanya kan macam mana rasenya duduk rumah sewa. Kalau bagi mira la kan, best kalau boleh ngam dengan housemate. Ye la, kalau korang tak boleh ngam dengan housemate, mesti akan jadi tak best. Serious talk, tak best ! tapi kan benda yang paling mira confirm mira akan rindu is time dekat dekat nak final ni. Pergh sumpah rindu. Rindu time nak belajar dekat food court. Belajar dengan classmate, dengan class 251. Ya Allah rindunya. Eh nanti la sambung, juadah untuk berbuka tak siap lagi ni. bye semua, Jumpa nanti ye, selamat bersungkai semua. Btw #GazaUnderAttack #PrayForGaza
terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥