Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Saturday, July 5, 2014

back again setelah lama menghilang

Hye hye semua, lama pulak rasa nya tinggal kan blog ni terbengkalai kan? Maaf la, atok agak bz sikit akhir2 ni. Mana taknya, masuk je sem 2 semua jadi susah. Cehh ye ke susah? Gila tak susah, subjek pon dah makin mencabar, tapi apa boleh buat? Life as a student kan? nak tak nak kene jugak belajar. Cehh mira, ikhlaskan hati tu untuk belajar. Kihkihkih. Subjek yang mira rasa paling susah pon, subjek Oop. Ok, bukan ooppp yang terkejut mahupon oop yang sekatan jalan raya tu tau. Full name subjek ni is Object oriented programming Pergh susah dia, habaq hang, tak tidoq malam cheq. hahahaha. Apa sebab mira update blog tetiba ye? Entah la, tetiba rasa rindu dengan blog ni. Dulu selalu sangat luahkan semua  nya dekat blog ni, but now? Since makin bz ni, makin payah nak update blog even untuk 1 entry. Btw sekarang ni mira tengah final exam, wish me luck ye semua :) Assalamualaikum.
terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥