Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, April 17, 2014

Cuti Midterm Break.

Assalamualaikum semua, hye hey hoy. Sudah tidur ke semua? Rajin pulak atok ni update blog memalam kan? Mane taknya, waktu gini je free a.k.a available. Waahhh gituuu, kerlass kau atok. Kahkahkahkah. So, start dari 12/4 hari tu mira dah start cuti midterm. Cuti kali ni tak berapa nak best la. Mane tak nya terperap je kat rumah. Jadi driver, tak pon chef kat rumah. Hahahaha. But ok what, berlatih jadi isteri solehah. Eh? hahahaha. Balik hari tu pon dengan cahaya putera. Nak buat macam mane, keluarga dah kenal, kihkihkih. Hari sabtu pulak, majlis kahwin kak long. Awesome sangat. Lama sangat tak rasa kenduri kahwin ni. Havoc gila, and hari tu mira kene jaga bahagian goodies bag. Ala, yang kat pintu masuk tu, bagi goodies bag bagai tu. Ok, tu sangat penat ok. Tak tipu. Mane tak nye, korang akan diri je for the whole day. Hari sabtu hari tu pon dah balik agak lewat, so, ahadnya diishtiharkan sebagai hari qada' tidur. Kahkahkah. Tapi tak dapat tidur lama sangat, kene teman mama hantar alang ke Rembau. Hari Isnin apa jadi ek? hehehe. nanti la kita cerita ye? Katil dah memanggil maggil ni. Sabar la blog, Awak sekarang dah ada madu, sekarang ni katil sangat suka memanggil manggil ok. Hahahaha. Ok la semua. Good night semua. Assalamualaikum :)
terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥