Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, April 16, 2014

Back as blogger.

Assalamualaikum semua, hye semua. Aih, rindunya dekat ini blog. Ada sesiapa yang rindu atok tak? Eh? masih atok lagi kah? hehehe, In shaa Allah mira akan kekalkan nama atok ni. Rindunya nak update dekat blog ni. Biar la tak ada sesiapa pon yang baca blog ni. Yang penting, mira dapat lepaskan rindu nak update dekat blog ni *smile* Ok now macam yang korang semua tahu, mira sekarang study in Bachelor in Communication Data and Networking. Kalau dulu dekat UiTM Shah Alam, tapi sekarang ni mira study kat UiTM Jasin. Tak tahu kan? Memang la, tu UiTM baru. So, for second semester ni, everything was ok. Alhamdulillah jugak la, semester 1 punya result ok, no REPEAT paper, tu yang penting meyh. Hahaha. Sebenarnya ada banyak sangat benda yang nak diceritakan. But for now, sampai sini dulu la. Nanti ada masa akan diupdate lagi. Yes. Akan diupdate. Btw, esok akan ke Shah Alam, jumpa di sana ye gegirl ku sekalian *kiss sikit* kihkihkih. Good Night semua. Assalamualaikum.
terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥