Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, August 1, 2013

A month to go . . .

Brunette | via Tumblr 

Assalamualaikum and Salam sejahtera pembaca blog atok, ajet ajet ada orang baca blog ni *sigh* And dont forget to say Hello August ! Please be nice with me ok my dear :) Macam korang semua tahu, kalau dah masuk bulan August, maknanya raya nak dekat and tak sampai sebulan mira akan masuk ke alam degree. Homaiii ! serious mira dah nak masuk alam degree ? 

nautical nonsense | via Tumblr 

Macam tak sangka pon ada, ye la, dengan perangai  mira yang sememangnya macam macam budak - budak, macam mana la nanti. Haa ! nak tahu tak part yang paling best bila dah masuk alam degree ? Orang cakap, masa degree ni la nak cari calon calon buat laki. Hamboii kau mira, itu yang dipikirkan dulu. Ahaks ! Of course la tak kan, hish, jaoh lagi nak pikir bende macam tu. Tapi kalau dah rezeki bedal je la labu, Ahaks ! Ok la, kalau cakap pasal persiapan, memang baru 1% je yang mira dah buat. Mira baru bayar yuran pengajian. Borang2, semua dokumen yang patut setelkan, satu pon tak buat lagi. Mira mira, mohon jangan tangguh lelama, nanti kau yang akan susah. 

Untitled 

Owh ye, korang nak tahu tak? belom masuk lagi, mira dah jumpa kawan yang sama kos and senasib dengan mira, iaitu kene transit ke jasin. Sebenarnya dye kawan kepada my ex. But apa salahnya kalau mira accept dye as kawan right ? Actually dye tua setahun dari mira, and mira selalu panggil dye orang tua *gelakjahat* But I think he's okay. A good friend, good listener and sometimes can be pak lawak. Just hope kitorang dua boleh jadi kawan kat U nanti. InsyaALLAH. Ok la, jom ready laok laok untuk berbuka. Hari ni buka roti canai. Yummy :D 


☆ By Mira Lurdes ☆

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

Mira said...

Assalam, boleh sy tau fakulti ape lg ye yg akan dipindahkan ke uitm jasin. Tq :)

© MIRAHASHIME ♥