Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, July 24, 2013

Alhamdulillah

Ramadan Mubarak - Islamic Greeting Cards and Wallpapers | IslamicArtDB.com 


Assalamualaikum and salam sejahtera semua,First, mira rasa still tak terlambat untuk mira ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan, kali ni puasa penuh ye awak awak. no ponteng ponteng! Ahaks. Sebelum ni mira tinggalkan korang semua dengan satu entry tentang result UPU kan? so, hari ni mira nak update tentang result UPU hari itu. Alhamdulillah, mira dapat sambungkan pelajaran mira pada peringkat degree. Kali ni mira dah tekad, mira dah tak nak sambung in account, bukan sebab tak boleh bawak tapi sebab minat tu tak ada. So, mira dapat sambung dalam jurusan sains komputer. InsyaAllah, permulaan baru degree kali ni. 

http://distilleryimage7.ak.instagram.com/392dc93ce9f711e2982122000a1f8c32_7.jpg

Alhamdulillah, mira dapat kos yang mira apply, kos sc komp, biasalah kan, kalau dapat UITM, mesti kita tak tahu lagi kan dekat mane pulak kita kene campak. Mira punya lah berdoa semoga dapat dekat, jangan la kene campak jaoh lagi. Alhamdulillah, esoknya mira cek and dapat UITM Shah Alam, tapi lepas baca surat tawaran, rupanya kat Shah Alam tu sementara je, kampus tetap kat Jasin, Melaka. Lepas tanya Hencik Google serba tahu ni, rupanya UITM Jasin tu UITM baru, kiranya mira and the others first batch la nanti. Awesome ! Semua barang baru. Ahaks ! Ok la, nanti ada mase mira update lagi ok, doa kan mira berjaya dengan bidang ni. InsyaAllah. :) 





terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥