Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, June 20, 2013

welcome back atok !

hello | Tumblr 


Assalamualaikum and hello there ! whatca doin ?  good ? so , so , i dont know what. Ok, so, welcome back to me ! LOL ! hahaha. Actually mira dah la,e stop blogging, dalam a few months jugak la,  bukan nye stop terus pon, tapi, just not in a good mood untuk membebel. Cewaahh! bajet bajet pulak kan? Ape yang membuatkan aku balik ke dunia blogger pon aku tak tahu. Mungkin sebab apan boncet dah rindu nak bace aku membebel kot, siap viber aku tanya tak update blog ke? Ahaks ! tak pe apan, aku tahu kau rindu aku. LOL! Btw, result untuk matrik dah pon keluar, and Alhamdulillah, semuanya ok. Rezeki ALLAH kan, terima je. So, antara U yang mira mintak UTM, UITM, UPNM, UNISZA, UUM. tu je kot, mira pon ingat ingat lupe dah. HAHA, so, semoga jumpa lagi, doa doa la mira rajin update blog ni ye :* bye dear and haters :*

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥