Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, June 26, 2013

how about you?

hello license plate sign detail | Angela Fehr, artist 

Assalamualaikum and hello world ! selamat pagi, wah , awal pulak aku update blog hari ni kan? muahaha, well, bakal isteri solehah haha. Jauhnye la fikir, sampai ke situ ye dak? Btw, aku update ni pon sebab dah tak tahu nak buat ape. Well, since habis je matrik, secara officially nye, aku adalah penganggur terhormat. Bukannya tak nak kerja, tapi its better for me, stay at home, and jaga adik. Ye la, mana tak nya, dah 10 bulan tak dapat spent time dengan family. So now, ni la masenye. Mesti korang ingat duduk rumah ni senang je kan kerja. Actually, duduk rumah pon penat tau, ye la, pagi pagi kene bangun, buat sarapan, sidai baju, kemas rumah, masak and semua la. Tapi nak buat macam mane kan? dah name pon perempuan, kene la buat semua tu kan? Kalau tak sampai bila pon tak reti. Cewaahh, cakap macam dah ade anak 3 dah aku ni. HAHA owh ye, 11/7/2013 ni keputusan UPU keluar, doakan mira ye? hope mira dapat sambung pelajaran ke peringkat degree. InsyaAllah. Untuk semua rakan rakan matrik jugak, aku doakan korang semua pon berjaya. Rindu nak lepak2 lagi, ok la, see you next time. Thanks for reading :) 

 47 STREET | via Facebook

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥