Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, September 18, 2012

internet oh internet

Assalamualaikum semua , salam sejahtera , amacam semua ? sehat tak ? ade yang makin comel cam mira tak ? HAHAH , ok tu gurau saje ok :D mesti korang pelik kan , lame gile blog ni tak ber update , bajet macam mira ni study gile gile je dekat matrik tu , sorry la , bukan tak nak update , tapi internet sini sangat sangat la susah nak access , and paling penting sekali , mira MALAS nak update , haha , bukan ape , kalau FB tu boleh on pakai fon tapi kalau nak update blog pakai fon , sangat la tak best ok ! (tak caye gi la ty) , ok la , mira janji akan update blog ni lagi bila internet semua dah ade ok ? wish me luck for my PSPM and then yeah ! cuti sem !! ok la , bye bye semua , Assalamualaikum :) 


#saya rindu awak tapi malu nak cakap ^_^ 

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

© MIRAHASHIME ♥