Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, August 14, 2012

life at KMP #entry bergambar



Assalamualaikum semua , salam sejahtera , and salam blogger semua , perghh , rindu gila dekat blog nie , lama gile aku tinggalkan , ok , now aku nak habiskan masa aku dengan blog nie , ehehe , ha , macam yang korang semua tahu , mira dah pon sambung study dekat kolej matrikulasi perlis , dekat mana tu ? dekat tempat Hencek Haikal belajar dulu , first sekali , makanan kat sini murah ! so , bila makanan dah murah , mira jadi makin tembam , tu tak dapat dinafikan lagi . *dayem ! ape ? korang tak percaya yang mira makin comel ? (kenyataan nye gemok) nak sangat tengok pic terbaru mira kan ? ha ! tengok la , tapi dinasihatkan jika anda ade sakit lemah semangat baik jangan tengok sebab saya semakin comel , lalalala


see , makin comel kan pipi mira -.- haish ! pipi oh pipi , kenapa kau makin comel >.< haha , acano life kat tempat orang ? setakat 3 bulan hidup kat sana , Alhamdulillah la , semua nya ok , tipu la kan kalau cakap tak de masalah :) yes , masalah memang ade , bak kata member mira , mana mira ade , situ la ade masalah :D ahaks (gelak style maria elena) tapi Alhamdulillah , masalah masalah tu semua dah dapat diselesaikan :) dah , tak nak cerita sedih sedih , jom baca cerita happy sepanjang mira hidup kat negeri orang :) 


ok , macam yang dijanjikan dalam entry lepas , mira akan kenalkan semua yang ade diatas right ? so , jom kita mula kan sesi suai kenal :D 


ok , jom mulakan sesi suaikenal kita :)

MAMA : pakai tudung purple baju putih , kalau dalam group ni , dye la mama , why dye mama ? sebab dye lahir dulu , act , mira yang paling tua , but disebabkan mira terlampau comel untuk menjadi mama , so , tak jadi la mama , muahahaha :D ok , jom kenal , nama mama , fatin adilah binti abd wahab , kalau korang semua nak tahu , kitorang semua satu kelas , yeay , satu kelas :)
ADIK : nampak lagi sorang girl kat atas tu ? tu la adik , why ? sebab dye yang paling muda tapi dye yang paling tinggi antara perempuan , siot kau adik ! nak tahu nama adik ? Nur Idayu binti idtzahar :)
ANGAH : nampak tak tiga2 lelaki kat dalam gambar tu ? angah satu satunye lelaki yang senyum nampak gigi :D hahaha , siapa angah ni ? nama betul angah is Ahmad Zulfazly Bin Ahmad Yusri , kalau korang simpan perasaan nak kenal dengan dye tak payah la , sebab dye ni annoying m biul , sengal , semua la ! haha , but you still in our family la angah xD
ALANG : ok , alang bukan lelaki yang tengah tu , the other one , heheh , paham kan yang mane ? nama alang , Muzhaffar Amirul Bin Muhammad , alang ni mira panggil dye patrick sebab ape ? nanti korang tanya dye kenapa ok :D hahaha
ACHIK : of kos la yang tengah tu achik , selain dari name achik , dye adalah teletubbies kitorang , haha , ok , dye comel what :D macam bear :D cehh , lupe nak kenal kan nama , nama si comel is Aidi Asyraf bin Suhaimi  :) mula mula mira ingat nama dye aidil rupenye aidi je :) nice name , dye nie memang la sesangat sesukar nak senyum -.- hahaha , sory achikk :D ape kata senyum sikit , mesti comel :D
ALONG : of kos la mira , muahahaha , yeay ! mira la along tapi yang paling kecik -.- acano tu ? nasib baik jadi along , kalau jadi mama ? tak dapat den nak bayang ! hahahah :D 
ok , selain dari my family kat atas tu , meh mira kenal kan lagi beberapa kawan mira kat sana :) jom kite tengok slideshow :)


this is shatul , series mira cakap , dye sangat baik , mira ngan shatul satu blok , that is A3 , cuma mira aras satu , shatul aras 3 , walaupon baru je jumpe , aku sayang kau la shatul ! 


yang gadis berbaju pink pulak , ni aqwa , yang ni room mate terbaik ku ! yeay! mane ade mira , ade aqwa :) sampai ade orang cakap kitorang kembar , haha , ok , tu kelakar ! aqwa , kita dah janji kan , akan dapat 4 flat tu sama2 , pape pon , aku sayang kau jugak aqwa :)

ok la , penat nak kenalkan sorang sorang , tlayan gambar je la ye xD



see , sampai tertidur aku , ni semua gara gara study sampai lewat malam -.- 

yang ni mase kejohanan olahraga kat UITM , kalau korang boleh jumpa mana mira , mira sayang korang :*



me with adrian , ok , dye pandai ! 

me with achik :) 

me with alang :)


ni je la jejaka jejaka yang ada dalam kelas ku , sikit rite ? hehehe


the army of A8T6 :)



alang , angah and achik :)


me with angah :)

me and adik :)

me and mama :)


Last but not least :)
nie time RTM jelajah merdeka raya , later akan di update tentang jelajah ni ok :) 

ok la , dah banyak sangat gambar dah ni , hope korang enjoy la ye , if korang suka , jangan lupe tinggalkan komen ok <3 nbsp="nbsp" p="p">

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

Aliff Haikal said...

Hahaha mira oii mira .

First of all , memang kat kmp makanan murah super duper murah . kalau kat kafe bang din lagi ah murah . serious orang kurus boleh jadi dekmok tp haikal dr masuk matrik sampai habis matrik tak dekmok2 pun -.-

wah bahagianya korang , siap ada team group bagai . actually masa haikal pun , ada jugak macam ni . 3lelaki 2 perempuan . haha ktorang lepak sama2 , study sama2 , outing kadang2 sama2 , pergi kelas sama2 , kalau pagi takde class, ktrang lepak cafe A sama2 . sumpah rindu gila time tu .

Adik ada facebook tak ? nak kenal . muahahaha >.<

Apa-apa pun , kumpul banyak2 kenangan mira kat matrik ni banyak2 . amik gambar banyak2 sbb lps matrik nnt sure mira akan rindu dengan semua ni :D

apa-apa pun Goodluck mira ! haha

salam

© MIRAHASHIME ♥