Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, May 10, 2012

teman dah tak sabor ni yopp , KMP tunggu teman !


Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua , amacam hari ni ? ade tak rindu dengan ceq ? HAHAHA , ok la , rasa lama betul tak update blog mushuk mashem nie , sorry ye blog sayang , bukan tak nak update tapi si facebook tu tak kasi lepas kite la :) ehehehe , dah dah , stop cerite jiwang jiwang kat sini , now back to topic , ape la  yang tak sabar sangat tu kan , hehehe , nak tahu ? kene la baca :)


haa ? siapa tahu ni logo ape ? muehehe , ni la logo tempat yang akan buat aku rasa  homesick , kene berjimat , stress , semua la , hahahah . macam yang korang semua tahu , aku akan pergi ke KOLEJ MATRIKULASI PERLIS , sebenarnya aku memang dah tak sanar nak ke sana , kenapa ? sebab aku dah rindu nak belajar balik , mana taknya , lepas SPM sampai sekarang asyik terperap je kat rumah , dah macam gambar kat bawah nie dah -.-


hahaha , tapi sila jangan same kan saya itu benda hijau ok >.< hehehe , so , pendaftaran 28/5 , and maybe aku akan pergi sana 26/5 , boleh jalan jalan kat Perlis dulu , ye dok ? ye la , aku ni dah la tak penah sampai pon perlis tu , just hope everything will be ok , ok la , jom tengok tengok gambar KMP , sangat la best :)

pintu masuk je dah WOW ! hehehe

 besar dok ? fuyyo , teman dah tak sabor ni yopp :D








ok la , wish me luck ye semua :) 

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

6 00 cucu kene bebel:

Tiqiezaidi :) said...

Good luck ! Kte ke kolej matrikulasi perak yob :P

Tiqiezaidi :) said...

All the best eh ! :)
Kita ke perak yob kolej matrikulasi perak :D

Aliff Haikal said...

Tahniah terpilih masuk KMP ! :)

KMP best . serious . nanti masa orientasi , nyanyi lagu kolej dengan penuh semangat tau . serious :P

eii nanti masuk sana , jangan terkejut dengan keadaan dalam bilik asrama sebab tak sama dengan dalam gambar . hahaha kbai

Asyiqin Haulisah said...

tahniah dik. akak pun ex student matrik. ada sikit akak share pasal life di matrik ni.

Arol Mubin said...

Semoga berjaya! Belajar rajin2, macam abg Aliff Haikal. Hehe! Kemain semangat eh sampai cari gambar2 KMP. :D

Afiqah T said...

Blajar betul2!!
Jangan lupa diri ye, and always remember Allah! :D

© MIRAHASHIME ♥