Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, May 15, 2012

short simple entry from me .


Assalamualaikum semua , salam sejahtera semua , yeah , tetibe rasa nak hupdate pulak blog nie , hehehe , jangan la korang terkejut , ni still lagi blog atok a.k.a mirahashime , cuma mira tukar ke blogskin je , kenapa ? 


  • sebab more simple 
  • after this maybe susah siket nak editing blog 
  • mira dah tak de mood nak edit blog kot , muahahaha



hohoh , tak pe la , yang penting , mira happy dengan blog mira , lagi senang , tak yah pikir nak edit edit lagi , ok la , see you soon , insyaAllah , akan cuba update blog nie hari hari :*

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

ain dzaya said...

ouchh..blogskin baru nie buat ain jatuh cinta jatuh tgga gedebuk gedebuk ^^



"Ain Dzaya | Tips jadi total hensem kekal selamanya.".

© MIRAHASHIME ♥