Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, May 16, 2012

Selamat hari guru buat semua cikgu .


Assalamualaikum semua , tiap tiap tahun mira akan ingat tarikh ni , kenapa ? sebab hari ni bufday acap . muahaha ! jangan perasan ye acap , mira ingat sebab hari ni hari guru , yess , hari guru best sangat , lagi lagi bile dapat sambut ramai ramai kat sekolah , time tula , ade cikgu menyanyi la , menari la , macam macam la . hehehe , so , dengan ini , mira nak ucapkan selamat hari guru buat semua guru guru yang pernah ajar mira :)


- mama and abah sebab orang yang banyak ajar mira erti kehidupan , yang banyak ajar mira untuk sentiasa bersabar walau apa pon dugaan yang datang .
- cikgu kat tadika abim that is cikgu rho , cikgu , mira rindu sangat kat cikgu , time tadika dulu mira paling rapat dengan cikgu kan , mira sorang je yang boleh keluar masuk bilik cikgu kat bahagian atas , last day sebelom mira keluar tadika , semua orang dapat alat tulis sebagai tanda hadiah tapi cikgu jumpa mira and cikgu bagi mira pensel box and alat tulis , cikgu siap pesan lagi , " mira nanti be;ajar rajin rajin tau , jangan lupa cikgu ok ? " saya tak pernah lupa cikgu , saya ade datang balik tadika tu tapi tadika tu dah tukar jadi tadika lain :( mira harap mira dapat jumpa cikgu ..
- cikgu dekat SK Sri Serdang , cikgu zulfarihan , cikgu amri , ustaz yusri bin che yap , cikgu zulfarihan , rindu gile ini cikgu , cikgu ini hensemm wokk , cikgu nie suka sangat kacau mira , cikgu nie ajar adik mira tapi cikgu nie selalu salah panggil nama mira , cikgu mesti panggil nama adik . cikgu cikgu , and then setiao hari rabu lepas koko cikgu mesti suruh saya tunggu dalam kelas adik kan ? saya rindu cikgu :')
- cikgu dekat SK puchong Utama 2 , first sekali , teacher Lee , tq sebab buat minat mira in muzik terus ade walaupon mase tu baru pindah sekolah tu , mase pindah sekolah , teacher ajar muzik and masa tu cikgu nak ajar macam mane nak main recorder padahal masa kat SKSS dulu dah expert dah main tu , tu yang best tu , and then cikgu Rozali , cikgu yang buat mira gelabah ayam , mane taknya , baru je pindah then cikgu cakap , "  mira , lepas rehat datang PSS " mira like , what ?? rupa rupanya , terpilih untuk jadi pengawas , Alhamdulillah , terpilih dapat jadi pengawas , terima kasih cikgu , and cikgu yashota , cikgu yang buat mira jatuh cinta dengan maths , yess , cikgu nie terbaik wookk cara ajar dye , memang best sangat :D
- cikgu dekat SMK Puchong Utama 1 , kalau nak sebut , banyak tu , heheh . pape pon , mira nak ucapkan selamat hari guru buat semua cikgu yang pernah ajar mira :)


ok la , last sekali , terima kasih semua cikgu cikgu yang dah banyak ajar mira , terima kasih sebab sabar dengan perangai mira yang teramat la degil , lagi lagi untuk cikgu sejarah , sorry untuk semua nya , i love you cikgu :)

time nie masa umur 5 or 6 tahun , dapat anugerah ape pon tak ingat , heheh 


 nie pulak masa darjah 3 kalau tak salah , heheheh , dekat sekolah agama :) 


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥