Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, May 21, 2012

few things you need to know about me .



Assalamualaikum semua , salam sejahtera and hye everyone . amacam ? semua ok ? I hope everyone is fine :) kali ni tak nak bebel banyak for intro , just straight to the content ok ?


A FEW THINGS ABOUT ME 
1 . easy going 
  •     yes , I am easy going person , saya tak memilih dalam hal berkawan mahupon bercinta , for me , kalau awak ok , awak tak buat jahat dengan saya , awak faham saya , saya ok je nak kawan dengan awak . Saya bukan la macam sesetengah orang yang nak kawan hanya tengok paras rupa , kaya la , pandai , or whatever la . I'm not like that , as long as you treat me well , I'm ok . 
2 . small in size
  •      saya seorang budak 18 tahun yang small in size , kalau dalam kalangan kawan kawan , I'm not the smallest one but still in small category . Yes , segala gala nya kecik , even saiz kasut saya pon paling kecik dalam family . Sedangkan saya yang sulong , tinggi ? not so tinggi la , sedang sedang , muehehe .  
3 . love to smile 
  •      haha , agak weird kan ? tapi thats me , i love to smile , kalau boleh 24/7 asyik nak senyum je , walaupon tengah ada masalah , saya tetap akan senyum . Sampai kawan kawan pon naik tension , mana taknya , diorang sendiri tak tahu bila saya ada masalah . Tapi siapa yang dah lama kawan dengan saya , mereka boleh tahu bila saya ada masalah , yeah , i love you la kawan 
4 . panas baran 
  •     see , saya memang seorang yang panas baran , tapi sejak masuk sekolah menengah , saya cuba kurangkan sikap panas baran saya . Antara sebab nya adalah bila saya tengah marah , semua perkataan yang keluar ikhlas dari hati , yes ! ikhlas dari hati and bila ikhlas dari hati , semua yang cakap tu akan jadi betul betul , as contoh , seorang budak kene sawan sebab dye buat aku marah and perkataan tu yang keluar dari mulut aku . haish T_T
5 . manja tapi ganas 
  •    haha , yang nie no comment , for me , saya tak la manja , tapi orang sekeliling mesti cakap saya manja , haish , tapi apa yang saya komfom , saya bukan la seorang yang feminin . Sure 100% . Mana tak nya , orang main bola jaring , kite main bola sepak , orang sibuk belajar macam mane nak "memake up" kan diri , saya ni sibuk mengupgrade skill bola sepak , haish , apa la nak jadi kan , haha . 

tu je la dulu ye , kalau nak tahu banyak pasal saya , kenal saya dulu , semua orang ade prinsip hidup right ? so , for me , senang je " kalau orang buat baik dengan kita , kita balas baik , tapi kalau orang buat tahek dengan saya , tahek la yang dapat " . Mira tak suka nak gaduh dengan orang , kalau yang tak suka dengan penampilan mira , suka hati korang la , tak payah nak sakit hati bagai kalau mira nie small in size , kaki kecik , semua tu tak menyusahkan awak awak semua , and sepanjang saya hidup , saya tak mintak duit mak bapak awak untuk besarkan saya , so , jaga tepi kain awak je sudah ok awak . Awak tu lelaki , rasa macam kelakar sangat sebab perangai awak sendiri tak macam umur awak yang dah 19 tahun tu , ok la , penat dah membebel , last but not least , nak jemput korang semua nie , datang majlis nikah mira and abang ye , bulan 12 tapi tahun tak tahu lagi bile , mueheheheh ! gurau saje meyhh , bye salam :) 


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥