Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, April 12, 2012

rumah kata bye bye , asrama kata mari mari , askar pulak kata , mai mai .

Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam satu blogger semua , phheewww ! lama gila aku tak update blog kan ,? agak agak ade yang rindu aku tak ? bhahahah ! sory lame gila tak update blog nie , dah bersawang dah aku bukak tadi , sorry blog sayang , sebenarnye bukan saje tak nak update tapi bz siket dengan hal hal university nie >.< aku ingat dah habis sekolah tak de la tension2 nak pikir pasal belajar lagi , nie tak , still kene fikir and lagi payah >.< cop ! korang tak payah la termakan , terpujuk or tertelan dengan tajuk aku tu , mesti korang ingat aku akan pergi sambung belajar dah kan , hehehe , belom lagi la , act memang la ade yang memanggil , sampai naik penat aku melayan surat surat cinta dari diorang semua , hahahaha , tapi , aku dah ambil keputusan , yang aku akan tunggu my UPU result dulu , kalau tak de rezeki aku nak ke UPU , aku akan ke MSU , so , anyone yang  belajar sane ? hehehe , boleh la kite kenal kenal , ceit ! belom pape dah nak kenal kenal , hahahah . owh ye , aku apply course ape ? aku apply course account , computer science and engineering , so , just hope permohonan aku diterima UPU la , bukan ape , tak nak la susah kan parents lagi nak membayar kan , hehehe , selain dari aplly benda alah tu , aku ingat nak apply askar , BUT , ok ke korang rase ? aku pon tak tahu kenapa berminat ke askar , mungkin sebab arwah atok aku askar kot dulu . Tapi nak jadi askar , banyak pulak halangan , nenek aku awal awal dah warning " tak de keturunan nenek perempuan jadi askar " , haiyo , serabot bila fikir pasal nie , kalau aku nak masuk senang je , ramai orang boleh tolong tapi tu la , haish ! hurm , tak pe la , sekarang nie just doa banyak banyak supaya permohonan diterima , ok la semua , nanti aku update lagi ye , jom layan antara surat surat cinta yang aku dapat .



aku letak dua je la ye , MSU punye surat aku lupe letak mane , UNISEL pon same . hehehe . ok bye bye semua , muaahhh siket , hahahaha


hahaha , sesat lak gambar aku :D hahaha .

*upcoming entry -" akhirnya , aku mengalah "

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

Shima Yahya said...

WOWW?? Minat jadik askar ??

mirahashime said...

@Shima Yahya minat sangat sangat , dari kecik lagi :(

© MIRAHASHIME ♥