Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Sunday, April 1, 2012

kerja gila AGAIN on 1st April


Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua :) Amacam ? semua ok ? tak de yang KO ? muahahaha , gurau gurau k , pergghh , sekarang nie susah bebenor aku nak update blog , bee zee with isi borang UPU , biase la , budak lepasan SPM , mueheheheh . tengok tajuk tu , aku nie tak habis habis buat kerja gile kan :D *thatsme ! agak agak ape la kerja gila yang aku buat kali nie , kalau dulu , pergi buat tuto shawl , this time ? kali ni aku pergi tempat yang biasa aku pergi TAPI tak pernah guna pengangkutan awam yang ade kat sane (bahasa baku tau aku guna) semalam aku pergi The Mines , selalu nye aku pergi ngan family , kali ni ngan boncett and member member PLKN dye , korang tahu tak The Mines tu ape ? hehehe , nah , nie gambar The Mines :) 


Haa ! nie la dye , ala , yang ade cruise tu , cruise tu sekarang dah mahal >.< dulu time aku kecik baru berapa ringgit je >.< haish , cepat nye masa berlalu :( ceiitt ! emo pulak aku , dah , aku sampai sane kol 9.30 pg , SEBAB si boncet tu suruh ade kat sane kol 10.00 pg , then tetibe boncet cakap dye late siket , haih , mana tak panaih ceq nie , dah la first time kat ktm serdang tu , tapi nasib la si boncet tu tak la lambat sangat , heheh , sampai je kene tunggu membe si boncet pulak , member PLKN dye , nasib baik member kau ok tahu ! kalau tak , aku balik time tu jugak >.< boleh jugak aku tengok wrestlamania yang ke 28 (T_T)
so , semalam , mula2 6 orang yang pergi , 3 laki 3 perempuan termasuk aku ok . yang lain semua like couple sampai kat aku ngan si boncet , due due tak betul , muehehehe , so , kitorang bukan couple ok :)  couple ta ya pa wau je , mueheheh , dah la , malas nak bebel lagi , tengok je la gambar yang boncet nie ambik ye :) 


yang due orang kat atas nie angah and ray , ok , jangan tanya aku ape nama betul angah tu sebab aku pon tak tahu :D muehehehe , yang pandang camera tu ray , dye dah ditaken ok ! awek dye comel :) nanti aku tunjuk awek dye :D hehehe 


yang nie ollie , mule mule aku agak takut dengan dye sebab dye tinggi macam bapak orang , plus muka dye like nak makan orang , mueheheh , tapi dah lame lame , rupenye , muka je gangster , dalam hati ade taman , hahahahaah xD tak caye ? ok , tungguuuu :)


ha , yang nie la angah , angah oh angah , awat gambar hang tak banyak , hehehe , yang belakang tu , siti nur fatihah , tapi semalam aku panggil dye teha je :) dye lawa kot >.< teha ! tukar muka boleh ? hehehehe 


hahahah , mesti hancur berkecai kan korang tengok gambar atas nie , sorry la ye guys , teha nie dah berpunye , sebelah tu akip , teha punye buah hati pengarang jantung , cehh , ayat aku tak boleh sastera lagi ke , hehehehe , dyorang nie sweet je , bile la time aku pulak , hehehehe , ok ! angan angan je la -.-


ha , nie la awek ray yang comel tu , name dye efa , series aku cakap , muka efa nie macam aku pernah tengok tapi aku pon tak tahu kat mane :D heheheh , btw dye budak kampung aku , kampung pandan :D hohoho 


sweet je 2 pasangan nie , sebab kan ni la , aku kene jadi couple ta ya pa wau si boncett tu , muahahah , sampai tengok wayang pon kene duduk sebelah boncet , wayang ape ? aku tak tahu nama cerita tu sebab wayang dye sejuk gila baby tahu ! 


see , nie la buktinye , tengok la , alololo , olie peace manje gitu , hahahaha , yang ray pulak still control macho , awek ade dekat , mesti la kene nampak macho , muahahahah :D 





ha nie la dye boncet a.k.a guard aku a.k.a couple ta ya pa wau aku , hahahah , disebab kan si boncet tukang ambik gambar , so , gambar dye tak de boncet nie baru balik dari PLKN , biase la , bak kata dye , wira , hahaha , yeah , wira aku :P bhahahahah  , see , boncet kan dye , hehehehe , boncet pon aku sayang kau jugak la boncet , eh cop , as best friend , kang ade pulak yang ingat aku sayang dye as pakwe -.- disebabkan si boncet nie yang ajak keluar , so semalam , sepanjang hari dye adalah jengjengjeng ( bunyi drum sikit ) GUARD aku , muahahahaha , nak  tak nak dye kene hantar aku sampai aku kat stesen bas kat kl sentral , and dye buat semua tu , thanks boncet :) hehehe , lain keluar aku pulak belanja kau ok :) ok la , dah panjang sangat dah bebel kali nie , next time insyaAllah nak ajak boncet and member aku pulak keluar , pergi main ice skating , weeeeheeee , that time , aku nak drive , tak nak naik bas , penaattt >.< hehehe ,  ok la , bye bye and thanks sudi bace , yang sudi komen tu thanks sangat , nanti ambik hadiah kat kaunter pertanyaan ok :D hehehehe , Assalamualaikum :)


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥