Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, April 25, 2012

bila lagi aku nak buat macam ni ?


Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua :) korang ape macam ? sehat ? ha ! budak batch 94 , korang ape cer ?? dah dapat tawaran kan ? korang dapat matriks or form 6 ? nak tahu aku dapat ape ? cer tengok bawah nie . 



matriks edit

nampak tak tu ? kalau tak nampak , nie aku bagitahu , aku dapat matrik , perakaunan kat KM perlis , Perghh , Perliss bhaaii !! aku nie dah la kat puchong , dah macam kene buang negeri dah , muahahaha , and aku dah ambil keputusan untuk go for matriks , InsyaALLAH , kene put more effort la kalau pilih matriks :) 28/5 dah kene masuk , awal nye >.< nanti bila mase lagi aku nak buat semua nie ?

  • TENGOK BOLA LEWAT MALAM 
  • TENGOK WWE SAMPAI TENGAH MALAM 
  • PERGI JALAN JALAN NGAN KAWAN KAWAN 


Pergh >.< banyak lagi la yang aku akan rindu , lagi lagi part tengok bola and WWE tu , haish , ketinggalan la aku lepas nie -.- abah ! nanti inform ira anything about bola tau ! mama lak , inform untuk wrestling :D hehehe , ok la . malas nak update panjang panjang , last , ceq nak habaq nie , siapa pernah ambil matriks and siapa ex KMP ? please , respond :D ceq nak intervieq sat :D hehhe

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

16 00 cucu kene bebel:

Ohh Wawa said...

akak , bile eh bole start mohon untuk matriks .

Pwincess sarah said...

tahniah dpt matrik.. sarah x dpt matrik tpi dpt form 6 je..
good luck k.. ^_^

Iqa Zulaika said...

tahniah yew dapat smbg blaja. pas ni blaja elok2 k.. kejar impian yang ingin di kecapi.. semoga berjaya dalam hidup k

umie amirah said...

WAH.DAH START CAKAP UTARA DAH.BTW,AKU PUN DAPAT PERLIS WEH,SAINS.ALHAMDULILLAH TAPI AKU NAK TUNGGU YANG LAIN DULU.BARU DECIDE :)

CONGRATES !

Cik Miela said...

tahniah yer awak :)

mirahashime said...

@Ohh Wawa akk lupe la , cubetanya cikgu :)

mirahashime said...

@umie amirah aku memang express , dah terer dah utagha nye loghat :D

CikPuan Azizah said...

tahniah yunk.. gudluck! alahai g matrik yer..nape tak minta maktab je..lagi bagus :)

Aliff Haikal said...

wow tahniah ! sy ex-kmp :3

patutla tanye mcm2 kat fb :p

mirahashime said...

@CikPuan Azizah maktab tak sempat nak mohon , huhuh

mirahashime said...

@Aliff Haikal hye senior :P heheh , betapa tak malunye ur junior right ? sampai barang larangan pon tanya , mueheheh

© MIRAHASHIME ♥