Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Sunday, April 15, 2012

akhirnya , aku mengalah


Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua . Ok , entry kali ni kita serius ok ( sambil buat muka serius ) . Mesti korang tertanya tanya kan , ape la yang aku mengalah tu , and ape yang menyebabkan aku mengalah . Nak tahu ? kene la baca sampai habis , hehehe . Straight to the ampaing point , entry ni aku nak tuju kan dekat semua orang yang pernah ade masalah dengan aku , yang aku ade masalah dengan diorang or sesiapa yang tak suka aku . First sekali , aku nak mintak maaf dengan mereka mereka di bawah :) 


zetty - ok , aku tak tahu kenapa kite perlu gaduh , kalau kau ingat aku nak rampas A dari kau , kau salah sangat sangat , sebab macam ape yang aku cakap , aku tak berminat dengan A . Pape pon , aku nak mintak maaf if aku banyak sakitkan hati kau , buat kau marah or anything la . Aku harap lepas nie , dah tak de lagi gaduh gaduh . 

Syahirah - aku rase kes kau same ngan zetty , mungkin sebab korang satu geng , tu yang ramai ramai anti aku , but its ok la , pape pon aku nak mintak maaf if aku ade buat salah dengan kau . 

Suzeyani - aku tak tahu nak cakap ape , sebab semua nye kes same , just aku nak cakap , aku mintak maaf atas ape yang aku pernah buat kat kau , aku rase tak perlu la kite gaduh lagi sebab orang yang kite gaduh kan  tu pon dah tak tahu ape cerita , so , again , sorry . 

Siti - dengan kau pon aku tak tahu la ape sebab kite perlu gaduh , mungkin jugak sebab kau kawan Suze right ? aku tahu member kene back up member tapi dalam hal tu , aku rase tak payah la , pape pon , sorry la sebab banyak sangat prob dengan kau . even tak pernah jumpa pon bergaduh , aku harap lepas nie tak de gaduh dah la . 

Nana - nana , aku pernah mintak maaf dengan dye before this but suddenly boleh gaduh balik , tak pe la , mungkin ade salah aku jugak , pape hal pon , aku harap kita boleh kawan and tak gaduh gaduh after this , and aku mintak maaf if ade buat salah .

Tu je la aku rasa , and untuk yang benci aku tapi aku tak tahu , aku just nak cakap , aku minta maaf kalau korang rase sakit hati  dengan aku ke , menyampah a.k.a meluat ke , anything la , sekali lagi aku mintak maaf sangat sangat . Mesti korang pelik kan , asal dengan aku nie , raya tak sampai lagi dah sibuk sibuk nak mintak maaf . Act bukan hari raya je hari untuk mintak maaf kan ? Sebenarnya , aku dapat mimpi , ade someone datang dekat aku , and dia mintak aku maafkan dia , sedangkan aku tak kenal dia siapa , keadaan dia mase tu sangat la teruk , bukan teruk segi penampilan , tapi dari segi kesihatan , like tunggu mase orang cakap , bila aku fikir fikir kan balik , mungkin ni hikmah sebalik mimpi yang aku dapat tu , and ape yang aku belajar dari mimpi tu is kadang kadang , tak salah jika kita minta maaf terlebih dahulu , walaupon kesalahan tu bukan salah kita , so , lagi sekali aku nak cakap , aku minta maaf kalau ade salah yang aku dah buat tanpa aku sedar . Tak kisah la if orang nak cakap aku penakut ke sebab minta maaf dulu tapi ni keputusan aku . And untuk sesiapa yang ade buat salah dekat aku , aku dah maafkan korang , so , bagi aku , kita 0-0 and i hope kita boleh buka buku baru , lupakan mase zaman sekolah dulu and try to be more matured . ok la , dah panjang sangat aku membebel , nanti ade mase aku membebel lagi ok ? pape pon terima kasih sebab sudi bace and bagi yang sudi maafkan , terima kasih jugak :) Assalamualaikum . 

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

14 00 cucu kene bebel:

N▲n▼dhir▲ said...

It's okay benda pun dah lepas,nana pun nak mintak maaf kt mira.All the best for you in the future ! :)

mirahashime said...

@N▲n▼dhir▲ all the best to you to , good luck for you at , msu :)

N▲n▼dhir▲ said...

Oh thanks :) mira sambung mana lepasni ?

mirahashime said...

@N▲n▼dhir▲ tunggu upu dulu , if tak course tak ok , maybe go to msu kot ..

N▲n▼dhir▲ said...

Oh mira dah pernah bukak link http://online.uitm.edu.my/ sbb dorg kata dah boleh check the result,

mirahashime said...

@N▲n▼dhir▲ dah , tu just untuk sesiapa yang apply course yang ade temuduga , mira nye tak de temuduga , so , just wait for bulan 5 la , when are you going to msu ?

N▲n▼dhir▲ said...

Oh patutla,good luck :)um this May class start 7th May ni,lgpun MSU kan dekat dgn rumah senang sikit nak balik kalau rindu hehe,

mirahashime said...

@N▲n▼dhir▲ hehe , msu what course ? mira tak nk dekat2 :D

N▲n▼dhir▲ said...

Dip In Graphic Design,oh nak jauh2 la ni ? hehe nana tak berani nak jauh2 dgn mama haha teruk betul :P

mirahashime said...

@N▲n▼dhir▲ owh , 7 may masuk ye ? hoho , duduk asram , mira memang prefer jauh , dekat tak best , heheh

N▲n▼dhir▲ said...

Yup :) ohh hehe ,so mira buatapa skrg ? tak kerja ?

mirahashime said...

@N▲n▼dhir▲ sekarang tengah jage adik je , suri rumah sepenuh mase , hohoh , just wait for upu la , nak kerja dah lambat kan , huhu

zaelift heart said...

okea.. :) aku pun minta maaf dgn kau atas segala silap n salah aku selama ni.. aku pun da ta dea papea dgn A .. letih da dgn segala penipuan die.. btw good luck ea for ur study ;) ade mase kite jumpea nnt jgn lupe tegur taw ? hee~ :D

© MIRAHASHIME ♥