Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, March 5, 2012

ketenangan yang dicari . . .


Assalamualaikum semua , salam sejahtera and selamat pagi :) wahh , lame betul atok nie tak membebel kan ? agak agak ade yang rindu tak ? hoho , *perasankejap! so , amacam hidup korang akhir akhir nie ? manyak ok ke ? tarak gaduh gaduh ke ? apasal aku cakap serupa amoi ni -.- ok la , back to asal , 










ATOK DAH OPEN BALIK MY BLOG TO PUBLIC ^_^









wahhh , kemain lagi kau kiah -.- semangat bebenor dapat open balik blog musyuk masham nie , muehehehe , mesti la semangat kan , nie blog kesayangan kitee taawwwwww  *ok gedik -.- ok , kenapa mira main sorok2 before this ? actually bukan la main sorok sorok but BERTAPA , muahahaha . Yes , mira nak cari ketenangan diri , ketenangan yang diberikan oleh ALLAH SWT , dan Alhamdulillah , mira dapat rase ketenangan tu , and selain daripada nak cari ketenangan tu , mira jugak nak cari diri mira yang sebenarnya , , senang cerita , berubah ke arah kebaikan :) InsyaALLAH , doa , mohon dengan ALLAH , InsyaALLAH , dapat la nanti :) ok la , nanti , mira bebel panjang panjang lagi k ? jumpa lagi nanti , bye bye semua , Assalamualaikum <3


#blog mira berubah lagi la , hohoh , korang rase ok ? 




lots of love  , mirahashime





terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥