Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Saturday, March 17, 2012

aku sayang korang and aku doakan yang terbaik untuk korang !



Assalamualaikum semua , salam sejahtera , hye hye bye bye , haha , lame gila kan mira tak update blog ? ok now , mira nak update panjang panjang , nak tak nak , korang kene bace jugak ok ! #kejam 

macam yang korang semua tahu 21 MAC 2012 result SPM akan diumumkan *i'm dyinggg !!! ok . update kali ni is my wish for my kawan kawan , so , lets chek it out , siapa yang pertama ^_^ 


 

Helena , nie la membe aku yang paling aku sayang . orang cakap la pape pon pasal dye , aku tetap sayang dye , beb , aku doakan supaya kau dapat result yang gempak , gempak tu straight A la kan , muehehe , kau jangan gabra lebih la , kau boleh punye , aku tahu kau boleh , chaiyokk sayang :* owh ye , aku teringin nak makan nasi minyak nie helena :P hehehe 

 

Qila , nie pulak kembar jarak jauh aku , yess ! kembar but dye lagi TINGGI dari aku . ahahaha , sayang , mira tahu qila boleh , qila jangan takut2 ok , kalau takut , hempuk je pale pokcik tua sebelah rumah tu , muehehe . mira always doakan yang terbaik for you sayang , tok sah nangis2 lagi ok sayang :)


 

Amoi , atau nama sebenar dye is siti nur zaimah , muehehehe , name sedap , nak jugak amoi kau tu kan , hahaha , beb , wa tahu lu tengah cuak kan , muehehe , dont worry la , result SPM kau mesti gempak punye la sebab kau jawab sebelah mata je , SPM kan senang :P hehehe , wish you luck beb ! 


 

Yana , susah gile aku nak cilok gambar kau -.- awek atas nie dulu budak kelas aku pastu dye pi pindah KELANTAN , tak pe la , at least kau ok kat sane , boleh fokus , aku nie terkial kial nak fokus time belajar , hahaha , result kau jangan sorok sorok pulak , dapat nanti bagitahu ok ! heheh 

 

Wawa , a.k.a comot , muehehe , yang nie pulak member kat FB aku , aku selalu stalk dye sebab dye lawa ! mueheheheh , dulu aku pernah rapat ngan dye but makin lama makin tak rapat pulak :( its ok la , wawa , good luck in your SPM ok :) 

Dyn Kmrzmn 

Nana , hahaha , terbalik kepala korang untuk tengok ok :D muehehehe , yang nie cicit aku , yess , cicit ! cicit yang paling comel :* ok , dye nie pandai gile baby ! jeles i tahu ! cicit , moyang doakan yang terbaik tok cicit ok :)

 

Manje , a.k.a syazliana :) yeay , nie la geng gaduh alam fantasi wa , hahahah , wa support dye , dye support wa , heheheh , manje ! semoga result yang akan datang dapat buat manje menangis kegembiraan :* 

 

Ezzat , mamat atas ni membe lame mira , lama gile tak jumpe dye , tak lepak lepak , haish , rindu nye >.< ezzat , nanti dapat result jangan lupe bagitahu mira tau , hope result ezzat ok nanti :) 


Udin Jamal 
Udin , yang nie pon cicit aku jugak , tadi cicit perempuan kan ? nie cicit lelaki pulak , mueheheh , yang nie namenye cicit tak kenang budi ! lagi tinggi dari moyang ! dah macam tiang lampu -.- din oo din , hehe , result nanti jangan lupe bagi tahu moyang ok ! 

 

Mizan , nie membe kepada ezzat tadi tapi now jadi membe aku , kesah ape wa , hahaha , dye nie baik sangat , even kitorang tak pernah jumpe but dye ok , peramah sangat , banyak mulut macam aku :D hehehe , mizan , nnt dpt result jangan lupe belanja mira chicken chop tau :D 

 

Hadi , this is membe susah senang aku kat sini , i call him bear , sebab ? dye comel macam bear :D heheheh , ha sudah ! perasan mamat atas nie , mueheheheh , hadi , hadi jangan la selalu fikir hati orang ok ? sometimes you need to think about yourself , good luck ok hadi :) 

 

Mierul , kawan terbaik pernah aku ade , mierul , good luck on 21/3/2012 nanti ok :) 

 

Irfan , or apan , but panggil dye gemok , boncett , boroi , semua la , hahahahah , ingat tak aku pernah post entry boncet terbaik ? nie la mamat tu , kitorang memang tak pernah jumpe but bile dengan dye aku tak cover cover , aku jadi diri aku , memang selamba badak je naik lif tekan sendiri kalau dengan dye nie , hahahaha , ok , dye nie pandai sangat , yang tu aku jeles ! tapi pape pon , aku tetap doa yang terbaik untuk kau boncett , doakan aku jugak tau boncettt ! sayang kau la gemokk !

ok la , rasenye tu je la , penat dah mencilok gambar , hehehe , owh ye , korang pon jangan lupe doakan mira sekali ye , hope dapat pecahkan rekod family :) InsyaAllah :) ok la , bye , assalamualaikum :)

 



lots of love  , miralurdes      



terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

CikPuan Azizah said...

akak doakan moga dapat semua A oke! Ameen..

© MIRAHASHIME ♥