Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, January 3, 2012

SEGMEN : mirahashime PROMOTE blog cik Eca


Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger :) kembali dengan segmen hari tu , sorry sangat sebab ade masalah yang tak diduga berlaku , sorry ye semua peserta , ok , kali ni , mira akan tolong promote blog cik Eca kite , kali nie, mira just give a picture from eca's blog ok ? come and look :)


ha , nie bukti yang cik Eca kite dah join my segmen  , tahnks sayang <3



nie la tuan tanah kedaung , cik Eca , comel gila kan >.< nak tahu lebih lanjut ? bace je kat atas tu ok :)




nie bilangan follower cik Eca , so , jom tambah kan bilangan follower cik Eca jom ^_^


ok la , nie je yang mira mampu buat , thanks and sorry sebab lambat :)



terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥