Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, January 12, 2012

aku buat kerja gila lagi !



Assalamualaikum semua , salam sejahtera , and salam blogger semua :) ok , Alhamdulillah , hari ni ok dari semalam :) nak tahu perangai gile ape aku buat lagi ? ? kene la bace sampai habis , muahahaha ! ok , sebelom tu , ingat tak aku join GA kak nisa ? aku menang we ! orang kampung oii ! anak pak cik zainal nie menang ! *poyo kejap hahaha , nak tahu aku menang ape ? scroll dowwnn pleasseee . . . 












ha , nie la yang aku dapat , lebih kurang macam nie la , cume ade lain siket je , aku dapat yang dark blue tu , hadiah nie sponsor dari siapa ? mesti la dari Batik Valley   series lawa sangat barang dye :) kain dye , semua la :D terbaikk ! 


ha , jom bact to topic , perkara gila ape aku buat ? pagi tadi kan kan kan , aku buat tutorial ! bukan tutorial biasa makk ! tutorial macam mane nak pakai selendang , HAHA , series rase cam kelakar sangat , ape kate korang tengok , and nilai sendiri ok ? 








ok la , jangan lupe bagi pendapat ikhlas korang ok :D 

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

5 00 cucu kene bebel:

Anonymous said...

atok,buat lg tutorial blh?
kli ni pki pashmina..
blh tk atok??

Danny ;) said...

nice video. tapy kalo boleh gelap kan sikit tempat tho, coz takot tulisan yang die buad tho tak nampak coz terang dengan lampu belakang tho :')

Fatima Z. said...

Salam there!
Nice blog (:
Would you like to follow my blog? :)
That would be so nice of you !
http://tffc-byfatimazaahn.blogspot.com
Thanks you so much ♥

© MIRAHASHIME ♥