Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Saturday, December 17, 2011

SEGMEN : mirahashime PROMOTE blog cik Eena


Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua . ingat lagi tak segmen mira hari tu ? sorry sangat sebab lambat , ok , now , jom straight kepada blog yang akan di promote ok ? blog kali ni is blog cik eena kita , macam mane nak sebut ? pasti kan sebutan E tu 6 harakat ok ? hehe , ok cik Eena , jangan marah ok ? gurau gurau sayang je , hahaha . 




ape macam ? sudah terjah blog cik Eena kita nie ? mesti korang nampak gambar kat atas sekali tu kan ? ok , meh kite buat sesi suai kenal dengan blog cik Eena nie :)


  • name tuan blog nie is Eena Arrina
  • blogger utagha lagi :D
  • dye sebaya dengan abang angkat den , umoq bapa ? hangpa tanya dye sendiri na ? 

ok , now , my pendapat tentang blog cik Eena pulak : -



  • nice and simple 
  • susunan sidebar ok just kalau boleh letak FOLLOWER widget tu kat bahagian atas , tersorok kat bawah pulak  , hehe 
  • last , ok , JELESS sebab cik Eena kita ade logo U yang pusing pusing , hehe , joke ok :D 

Cik Eena , cik Eena ingat tak nie ?



nak tahu ape first pandangan mira tentang cik Eena ?

mira ingat 


.

.

.

.

.


Cik Eena nie 

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



LAGI MUDA DARI MIRA >.< hohoho , rupanya pangkat kakak :D sorry ye ^_^

ok la , semua , jom ramai ramai kita terjah bloh CIK EENA ok ? owh ye . mira nak mintak tolong sikit boleh ? kalau korang terjah blog cik eena nie , cakap korang singgah dari segmen mira ye ? and jom ramai ramai tambahkan follower cik Eena nie :) terima kasih semua <3 

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

Eena Arrina said...

ahaks..mira..thanks sgt..sorry sbb bru komen...tah cmne hilang aritu :P heeeee..muda eak...leh la jd akak angkat ke pe ke..hihi

© MIRAHASHIME ♥