Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, December 8, 2011

remaja perempuan yang sesat di PERAK !







tengok tu , LOST GIRL ! ha sudah ! siapa pulak yang lost nie , haha , sebenarnye mira yang LOST ! what ? mira hilang ? habis tu ni siapa ? ha , sudah sudah , jangan buat muka pelik kat sini :D sebenarnya , mira nak bagi tahu , yang hari ahad ni mira akan pergi IPOH selama seminggu and kalau boleh mira tak nak pergi . kenapa ? sebab kat sana mira tak kenal sesiapa , thats why la mira gelar diri mira LOST GIRL , ye la , tak tahu mane nak pergi , so , sebelom mira pergi IPOH , mira nak buat pengumuman siket untuk peserta segmen dulu tu :)


kepada semua peserta segmen : saya nak mirahashime promote blog saya , mira minta maaf sangat sebab dalam satu mingu depan , mira tak dapat update blog , so , balik je dari IPOH , mira akan sambung segmen tu ok ? 

ok la , bagi semua blogger yang ade kat perak , minggu depan kalau jumpe mira tegur tegur tau :D heheh  , ok la , sayang korang !


happy girl is a patient girl  

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

Muna rahimah said...

Kak pergi ipoh ? boleh jumpe :)

© MIRAHASHIME ♥