Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, December 1, 2011

FREEBIES : header part 1


Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua . Alhamdulillah , cucu atok dah bertambah :) so , atok ambil keputusan nak bagi freebies kat semua cucu cucu atok :) freebies kali ni is header , so , kalau cucu cucu atok suka , ambil la ok and comment ye siapa yang ambil nie :)


(width : 800 , height : 400)








ok la , jangan lupe bagitahu ok siapa yang ambil and please , credit to mira ye :) enjoy it !

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

7 00 cucu kene bebel:

siTerubuk said...

best la..hahaha..tapi sy da xde atok...tapi pape pun hati-hati ketika bersama kekasih atau kawan anda..tengok ni.. http://terubukbakar.blogspot.com/2011/12/artis-ini-ditangkap-basah-dan.html

::Nurul_Amanina:: said...

akak ..
camne nk ltak mende tuh ?
kak de x reti lhaa

nysah said...

hai mira.. nak tanya cane mira buat freebies 'asalamualaikum' tu ea?

si dya said...

sya amik 1 ehh ??
thank s,, !!

aminatul aini said...

saya ambil warna pink tu yer..:-)

© MIRAHASHIME ♥