Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, December 5, 2011

SEGMEN : saya nak mirahashime promote blog saya !



THIS IS STICKY ENTRY , SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY 

Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua , mira tengok tiap tiap hari akan ade orang tekan button sign up for blog , ok la , mira tak kesah pon , mira lagi suka adalah , kenapa ? sebab makin ramai orang join blog :) , ok , alang alang ramai yang dah buat blog baru , mira rase mira nak tolong korang semua PROMOTE blog korang , hah , baik hati tu :D ok , nak tahu mira akan promote macam mane ? mira akan buat entry and ceritekan tentang blog korang :) , nak join ? senang je , jom bace bawah pulak :) 



  • 1 . buat satu entry tajuk "SEGMEN : saya nak mirahashime promote blog saya"
  • 2 . letak kan banner kat atas tu sebagai tanda korang join .
  • 3 . "WAJIB FOLLOW BLOG MIRA" haha , tidak wajib pon :) ikut korang ok ?
  • 4 . sertakan kenapa korang nak mira promote blog korang :)
  • 5 . tinggalkan entry korang kat comment box entry ini :)
  • 6 . owh ye , link kan le blog mira juga ye ? :)
  • 7 . tarikh tutup segmen 5/12/2011 ( 12.00 am )
    ha , simple je kan ? so , sesiapa je boleh join ok ? bagi yang dah lame ade blog pon boleh join jugak ^_^ , yes , mira tak la sefamous blog lain , tapi at least kalau ade orang promote blog korang , akan ade orang jenguk blog korang right ? hehe , ok la , even tak ramai yang join , mira tetap akan tolong promote blog yang join :) 

    terima kasih membaca , komen pulak jom ?

    29 00 cucu kene bebel:

    ::CIK LYNN:: said...

    salam...
    cik lynn nk join...

    http://lynnlinda.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    Eena Arrina said...

    http://lifeofusea.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    Asyura Hanis said...

    salam. hai mira, anis nak join..

    http://cahayasangpecinta.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    ecadwinkyasha said...

    eca nak join leh x?!
    http://www.ecadwinkyasha.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    miss memey! said...

    salam.
    sye na j0in..
    arap Mirahashime sudi tlg sye.

    http://crazywiftiramisu.blogspot.com/2011/11/segmensaya-nak-mirahashime-pr0m0te-bl0g.htm

    munirah :) said...

    as-salam :)
    ni link..
    btw, comeyl sgt blog ni. saya suka saya suka! x)

    http://be-readers.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    ZIRA [: said...

    kak mira , zira join~
    http://unprivatestory-aeh.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    nadieya said...

    join.... :D

    http://yayaindehouse.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    miss Hk said...

    sy join :)

    http://nednadrah.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    shazwan: said...

    ana join ye :)

    http://tehtarik93.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    Qyla said...

    Done join :)

    http://sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    wani mohd said...

    http://hazwanimohd.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    .: mama lynn :. said...

    http://azlinayazli.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html


    da join ngan happy ;)

    farra said...

    fara join segmen cik mira ^^

    http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    Eycha Evans(EE) said...

    hye atuk comel :) EE join

    http://eycha888.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    Nurul Syuhada said...

    Join :)


    http://ceritaceriteda.blogspot.com//2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    Madly Mad said...

    http://everybodylies3.blogspot.com/2011/11/saya-nak-mirahashime-promote-blog-saya.html

    boleh kot nak promote belog ni, amin. mintak2 menang!! sygg sgt!

    ainazaki said...

    dengan happy nye saye join! haha
    http://blogkusuperstar.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    ~Budak Merah~ said...

    http://azimahjamial.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    time kasih yerr....jasamu dikenang...hoh0!

    nadia said...

    hy hy . dah join ;D

    Puteri Amaliena said...

    nak join nak join :D
    http://truely-from-heart.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    Nurafiqah said...

    done :DD

    http://fiqahwhatever.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    Fiena + Qiena said...

    http://sitisyauqiena.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    NySah said...

    salam mira, slm perkenalan. sy pun nak join. ^^

    http://theoneandonly-nysah.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    nurul ezzatie zulkarnain said...

    http://contestsesajer.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    jibasuha said...

    SIS , saya nak join tau !

    http://jibasuha.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    fatin syazwani said...

    Hi Mira...nak join jugak

    http://alwanisafiy.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-mirahashime-promote.html

    TQ ea =)

    © MIRAHASHIME ♥