Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, November 8, 2011

korang bosan ? cuba ni jom ! syiookk tau !


Assalamaualaikum semua , salam sejahtera , salam blogger semua , hohoh , actually , update pendek and sekejap je ni , saje nak "menreleaskan" tension jap ^_^ , ok , jom kita sama sama try game kat bawah ni jom :) ok , korang ikot je step kat bawah nie ye ? just for fun :) 

i) Nama pertama -> Pilih warna baju yang anda pakai skrg :
Putih~ Park
Hitam~ Kim
Biru~ Shin
Hijau~ Lee
Merah~ Song
Kuning~ Kang
Coklat~ Han
Ungu~Choi
Oren~ Sung
Pink~ Jung
Lain2~ King
2. Nama tengah ialah bulan kelahiran anda :
1 : Yong
2 : Ji
3 : Je
4 : Hye
5 : Dong
6 : Sang
7 : Ha
8 : Hyo
9 : Soo
10 : Rae
11 : Hyun
12 : Eun
3. Nama terakhir ialah tarikh lahir anda :
1 : Hwa
2 : Woo
3 : Joon
4 : Hee
5 : Kyo
6 : Kyung
7 : Wook
8 : Jin
9 : Sub
10 : Hoon
11 : Ra
12 : Bin
13 : Sun
14 : Ri
15 : Soo
16 : Rim
17 : Ah
18 : Ae
19 : Neul
20 : Mun
21 : In
22 : Mi
23 : Ki
24 : Seung
25 : Byung
26 : Seok
27 : Gun
28 : Yoo
29 : Sup
30 : Won
31 : Eun

ok , dah dapat nama baru korang ? apa lagi , share la ngan mira , nak tahu jugak :) heee , ok la , jangan lupe share ye :)
terima kasih membaca , komen pulak jom ?

11 00 cucu kene bebel:

paan kowt said...

kim hyun in...per meaning nyer??..hehe

mia sara :) said...

jung hyo sup .. ap mkne dye erk ??

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

shin dong ra // mcm pelik je =="

zaty said...

kim rae ah , rasanya ni lagi pelik -,-

アイシテル said...

song ji bin. nakal la bunyi >,<

hanies fadzil said...

han eun ah.....menarik comel gak nma ni
>*<

© MIRAHASHIME ♥