Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, October 20, 2011

seorang remaja yang masih lagi tiada nama untuk mengambil SPM

Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua :) just short post , actually , peringatan je nie :) 
kepada , 

anon yang gile glamour , yes , aku tahu kau memang gile glamour , gile perhatian , gile semua la , yes , kau jugak ade satu habit iaitu , tak boleh tengok orang baik macam aku  , ye la , kau tu kan tak baik :) untuk kau la kan anon , ape kate , kau tunjukkan identiti sebenar kau , kau tak payah la nak selindung sebalik name anon tu , ke memang name kau ANON BEBAL ? :) owh lupe pulak aku , memang name kau anon bebal kan , kalau tak mesti kau bangge dengan name yang mak bapak kau dah bagi tu :) ke tak de mak bapak yang nak bagi nama ? kesian tengok kau , owh, lepas nie , susah la kau nak maki hamun aku lagi :) kenapa ? sebab . . . .  ade la , kau tak perlu tau :) owh ye , jon kite tengok ye , SPM yang hancur :) and satu lagi anon , lupe pulak aku , at least kan , yang gambar aku nampak leher tu , TIDAK DISENGAJAKAN , dari kau , nampak breast + peha , RAMBUT , tu semua memang KAU SENGAJA NAK TUNJUK :) so , pikir sendiri ye anon  :) jangan nangis + sakit hati ok bile bace nie :) 

ok , sorry semua , luahan perasaan :) biase la , anon ni kan tak ade mak bapak yang nak ajar dye care hormat  orang :) owh , lupe lagi , terima kasih sedekah kan pahala kau kat aku ^_^ , sayang kau anon , muah muah dari aku :)
terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

GUNNERS said...

hahahhaa..sabar weyppp...x comel marah2....

© MIRAHASHIME ♥