Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, October 3, 2011

orang nak SPM , aku pergi berubah pulak !

Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger , nampak tak tajuk kali nie ? " orang nak SPM , aku pergi berubah pulak ! " haish , ape la yang di ubah tu kan ? hoho , ok la , mesti  korang perasan kan ? sekarang mira bukan lagi ATOK , now mira sudah bertukar dari atok kepada GADIS , hoho , pehe dok nie ?
nampak tak atas tu , maksud berubah kat sini is , name blog nie dah berubah dari atok sedang membebel ke dunia gadis mukabuku , cehhh ! dah ! jangan nak kutok kutok pulak ok ? hohoho , so , mulai hari ni , mira akan gelar kan diri mira as DGM dalam pape entry mira , pape pon hope  korang boleh terima perubahan nie <3 hehe , insyaAllah , blog baru ni akan lebih banyak tutorial and freebies :) owh ye , DGM baru je dapat baju untuk graduasi :D hohoo , ok la , bye bye semua :)


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥