Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, October 6, 2011

header free for FOLLOWER bertuah :)

Assalamualaikum semua , salam sejahter and salam blogger semua , ok , hari ni , DGM nak bagi freebies siket dengan FOLLOWER bertuah kite hari ni , sebelom tu , kenapa DGM pilih dye ? sebab dye FOLLOWER yang ke 1212 , no best <3 , hohoho , ok la , jom DGM kenal kan siapa si dye ok ? si dye nie ade due blog , satu warne emas emas (kalau tak salah) satu lagi warne purple , hohoho , yang warne emas emas tu name blog dye is RAHSIA RASA HATI , wahh , nie mesti jiwang nie ! heheh , yang purple pulak , KARYA AGUNG , jom tengok ape yang DGM nak bagi jom :D



ok , simlple je kan ? eh , biar la , heheh , hope sangat tuan punye blog suke >.< kepade tuan blog , awak awak , sorry header saya bagi nie simple je , tapi saya harap sangat awak terime , terima kasih awak *sambil buat muke gedik ! , ok la , insyaAllah , DGM akan beri freebies lagi untuk follower bertuah DGM Ok ? by the way , thanks support blog DGM nie <3 sayang korang semua , bye bye semua !

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

Chocolate said...

saya nak mintak pendapat awak samada saya patut anjurkan GA beri doodle kepada pemenang..sila komen doodle saya di link bawah ya!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/nak-doodle.html

© MIRAHASHIME ♥