Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, October 5, 2011

FREEBIES : follow and dashboard button ala tumblr

Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua , sebenarnye , nie kali pertama DGM buat freebies , so , straight to the point ok ? jom tengok hasil tangan DGM , kalau tak lawa jangan kutok ok ? hehehe 


tu je la dulu ok ? DGM buat nie khas untuk semua follower DGM , thank you korang semua sebab dah banyak support blog DGM nie , owh ye , freebies nie untuk follower DGM je tau , hehe , tak la , gurau saje , kalau nak , ambil la ok ? tapi , jangan lupe bagitahu DGM ok ? ok la , have fun semua , sayang semua !

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

7 00 cucu kene bebel:

FarhanahAdzlan said...

camner nak masukkan plak bnda tu?

Siti Nurhafizah said...

hye kakak comel ^.^ thanks buatkan freebies nii . kami rembat taw ? HIHI :D

Aliz Halim said...

Ambik satu k , thanks xD

© MIRAHASHIME ♥