Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, October 11, 2011

berkorban ape saje :'(

Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua . fuhh , lame nye tak update blog mushuk masham nie kan ? sorry sangat2 , DGM bz ya amat kot akhir akhir nie , hur , macam yang korang semua tahu , DGM akan ambil SPM pada 14 / 11 / 2011 , fuhh ! takot beb ! ok la , back to topic , tahun nie DGM akan berkorban ape saje demi SPM :'( yess ! ape saje , so , from now on , update blog akan kurang or tak akan update  , mukabuku pula akan jarang on9 , handphone akan jarang ade dengan DGM , fuhh ! banyak bende nak kene buat nie , 

ok la , kalau semua DGm jarang buat , ape yang DGM akan selalu buat pulak rite ? ok , bace elok elok ok ? ! mulai hari ni , salah satu bende yang akan berade dekat dengan DGM adalah BUKU BUKU SOALAN PAST YEAR , CIKGU TUITION PERSONAL , CIKGU TUITION , KAWAN KAWAN YANG NAK BELAJAR , FAMILY , tak pernah dibuat orang ! ni semua sebab SPM punye pasal la >.< mulai esok , jadual DGM sangat la PADAT >.< kalah dato' siti tau :D 

isnin : tuition malam ( addmath and chemistry )
selasa : tuition personal physics and tuition malam ( bm and bi )
rabu : stay after school , revision on physics , tuition malam ( math )
khamis : tuition personal addmath
jumaat : stay after school , revision on addmath , tuition malam ( physics and addmath )

see , padat kan ? tak tengok hari sabtu ahad pulak ,

sabtu : tuition intensif 4 jam
ahad : study with abang sedara

haish ! semua nie sebab SPM ! boleh gile kowt study je memanjang ! hurm tak pape la , yang penting , dapat bagi result yang baik tok parents dah cukup bagus :D , owh ye , SPM pon nak dekat , so ,

saya Nur Amirah bt Mohd Zainal nak mintak maaf dekat semua orang yang pernah mira buat salah , terkasar bahasa , termaki hamun and so on la , hope masing masing akan dapat kejayaan masing masing :) sekian ..

owh ye , sebelom undur diri , ALHAMDULILLAH , DGM dah dapat 4 result for trial yang lepas , and 3A dah ade dalam tangan , kalau nak straight A , kene la study lagi kan ? ok la , wish me luck ye , sayang semua follower saya <3

ini gambar mase daki bukit hari tu :D kami berjaya !

bersama ayah tersayang <3

mase mule2 sampai puncak , pheeww ! penat ! 


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

ape p0n tak b0leh# said...

sabo jelah. utk kebaikan jga.:D

Fendy said...

usaha tu penting...utamakan yang penting...pentingkan yang utama...

© MIRAHASHIME ♥