Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Sunday, September 18, 2011

open house yang best !

 
 Assalamualaikum semua , salam sejahtera ,and salam blogger , owh yeay , hari ni my mood ok la , ha ? korang dah tengok aku mengamok semalam ? kalau belom , try sini , ANON SHIAL PENGECUT MACAM HARAM , amek kau , tulisan merah lagi tu , nampak bebenor marah nye , heheh , sampai hari ini tau , anon tu still mendiamkan diri , tak pe la kan , pergi mam la dye , ok , kali ni , tak mau cerita pasal anon gile tu ok ? kali ni cerita pasal open house pulak , even kali ni tak sebesar macam tahun lepas tapi tahun nie best <3 mana taknye , tahun lepas siap berkhemah bagai , macam nak kahwin dah :D hahaha , tahun ni mamam cakap , kita buat simple simple je la , ye la , aku kan tengah trial , INSYAALLAH tahun depan buat besar besaran , ok la ,  open house tahun ni buat dari lepas asar sampai malam , aku tak la jemput ramai mane kawan kawan , sebab nak summbat semua dalam rumah , berkecah la nanti jawab nye :D so , antara kawan kawan aku yang datang , nanti kite kenal trough gambar ok ? mesti korang nak tahu ape menu tahun nie kan ? tahun nie menunye is , sate , nasi lemak ayam , macaroni goreng , roti jala and dessert , hohoho , banyak kan ? tapi aku sempat makan nasi lemak and macaroni je , yang lain semua dah habis , :( . haish , tak pe la , tahun depan ade lagi , hee , ok la , semalam semua orang ade , cume maklang je tak dapat datang , sebab tak de transport , k la , x nak cite lebih lebih , kita tengok gambar ok ?
ok , atas ni , adik adik sedara aku , tapi yang tengah tu adik aku tau , aku sayang budak kecik tu ok ! jangan amek tau ! hehehe
 nie namenye zuliana , kakak sedara aku , lawa kan ? tapi dye nie kepunyaan MR R , hehehe , hope cepat cepat kahwen tau ^_^

 yang nie pulak kawan kawan ku , baju merah tu aku , yang tengah tu kawan baik aku yang paling aku sayang ! yang kiri tu pulak , penolong kelas aku , hahaha , pangkat bawah aku la kirenye , hohoho

yang nie kawan aku jugak , mana dapat gambar nie pon tak tahu la , candid je nie , masa nak transfer baru perasan , owh ye , blog nie dapat nama dari dye la , "atok" , tq booo gendut :D hee , name tu dye sendiri yang suruh panggil tau :D tengok la , bukan nak makan kat dalam , makan kat luar je , alasan dye , dye malu , haha , sejak bile tahu malu tah , hahah , bytheway , thanks for coming MZAN :) 

 ok la , kalau nak tengok gambar banyak banyak lagi , kat fb aku ade , tengok je ok :D owh ye , bagi anon tu , belajar hidup berdikari ye :D

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥