Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, September 22, 2011

klik sini atau korang kene sekeh ! *aku bosan sebenarnye

 
Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger , huh ! tak sampai satu hari dah update lagi , nampak benor bosan kan ? hahah , memang bosan pon , semua bende dah buat , now tak tahu nak buat aoe lagi , ade idea tak ? 
so , sebab kan aku bosan , ape lagi , google la :D , nak tahu aku google ape ? cute fonts ^_^ *series tangan kau gatal , dah berlambak fonts nak download lagi fonts , so , bile dah ade font lawa + cute miut , ape lagi , kene la gune kan ? hohoh , cube tengok , aku dah tukar header aku lagi , ok , cakap lawa sekarang cepat ! hehe , guran je ok , header kali ni , SIMPLE , tak de la SERABOT mate pandang kan ? so , ape pendapat korang tentang header baru kali ni ? 


ha , nie la header kali nie , FULL OF PINK right ? so what ? hahaha , amacam ? ok tak ? buat sendiri ok , Alhamdulillah , tak de suruh orang buat pon , ha , tinggalkan pendapat korang tentang header kali ni ok ? hurm , tempahan ? memang ade orang yang suruh aku buat TAPI , korang rase patut ke aku terima tempahan ? lawa ke hasil kerja aku ? haish ! banyak tanya pulak aku nie ! hehe , tak pe la , kalau korang cakap hasil kerja aku lawa , InsyaALLAH , aku ambik tempahan ok ? ok la , jangan lupe bagi pendapat ok ! *dah 4 kali aku sebut bende tu = ='
ok , bye bye semua <3


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

© MIRAHASHIME ♥