Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, September 22, 2011

I'M FREEE ! ! !

 
 Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger , yeay ! nampak tajuk kali ni ? I'M FREE ! ! but for a while :( uwaaa ! ! haha , bukan ape free ape , makne nye , aku dah free dari beberapa subjek yang membunuh jiwa ragaku ini , hehe , semalam aku baru habis trial CHEMISTRY , and now , tinggal PRINSIP AKAUN and PHYSICS 2 & 1 , hoh ! tu pon killer subjek tau ! mau tak nye , penat nak mengahafal dan membaca :) Alhamdulillah , semalam paper chemistry sangat la best! series tau , tak tipu ! heheh , Alhamdulillah , aku dapat jawab paper chemistry dengan tak de la senang sangat , but , boleh la , heee , actually , aku memang lagi suka chemistry dari physics , mane taknye , chemistry best , physics best tapi sebab dye macam terlalu complicated sangat so , aku tak minat , hoho , ok la , tal boleh nak update panjang panjang , owh ye , doakan mira selamat sampai ye , malam ni nak kene gerak balik ipoh sebab ade function , anjuran maybank , heheh , biasala , family aku nie family MAYBANK , mak ayah dua dua kerja maybank :) ok la , bye bye semua :) 


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

© MIRAHASHIME ♥