Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, September 6, 2011

doakan mira for trial SPM

 
Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger . ramai betul yang dah update tentang raya kan ? kalau mira tak nak cerita pasal raya boleh ? heee , sebab raya kali ni mira lebih fokuskan dekat trial . . hari ni ( 6/9/2011 ) mira mula trial , macam biasa , subejek pertama BM , nasib baik la boleh jawab . . kalau tidak , haish ! merana la jawabnye . . esok pulak trial BI , baru je habis ulankaji , masok ke tak belakang cite lerr , heee :) mira update pendek je kali nie , lain kali mira update panjang panjang k ? jangan lupe doakan kejayaan mira ye ! 
 this is my family , nie gambar masa pagi raya , bersama sama nenek tercinta , heee , gambar banyak banyak dekat muka buku la :) heeee



macam nie la keadaan semasa ulangkaji BM , hee , belajar tetap belajar tapi nampak pink tu ? haha , fon ku sentiasa ade menemani diriku , acehh ! ayat tak boleh blah ! hee ,ok la , bye semua , salam and wish me luck <3

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

zeeqa said...

good luck kak mira :)
target bape ?

mirahashime said...

target dalam 7 , hope boleh dapat la >.<

© MIRAHASHIME ♥