Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, September 21, 2011

CARA TUKAR FACEBOOK BARU KEPADA YANG LAME

 
 Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger , mesti sekarang nie korang semua tengah serabot kepala otak kan ? ye la , mane tak nye , log in je mukabuku a.k.a FACEBOOK , terus dah lain , semua dah berubah , ye dok ? baik ngaku cepat ! kalau tak kene sekeh karang ! heheh , korang nak facebook korang yang lame ? jangan risau ok ! mira ade cara dye , TAPI ikut step by step ok sayang ? hush ! sayang gitu ! :D ok , first , korang kene la log in mukabuku korang dulu , bile dah log in , buat muke terkejot dulu then baru pergi step seterusnye ok ? hahaha , then , 

ok , pergi ke ACCOUNT SETTING , ikut macam dalam gambar tu ok ? owh ye , SILA ABAIKAN STATUS TU YE :D , next step is ,


then , korang pergi kat LANGUAGE > CHOOSE ENGLISK (UK) > SAVE CHANGES and siap ! haa , maybe ramai yang dah tahu tapi x salah kan share , lagipun sharing is caring :) kalau jadi jangan lupe comment ye , terima kasih semua :)

credit : ain villa

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

nick dot anis said...

i nak try la..tak suka fb baru ni

umie amirah said...

TAK JADI PUN MIRA.SOBS T.T

© MIRAHASHIME ♥