Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Sunday, September 11, 2011

beraya di puchong perdana

 
Assalammualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger , lame betul mira tak update kan ? ok la , kali ni mira update tapi korang kene baca ok ? hoho , mesti korang pelik kan , aku nie tak ambik exam ke ? cakap tengah trial ? bla bla . haha . hari ni exam tasawur islam , aku tak ambil , so , tak payah la datang ^_^  semalam , hari ahad , amu and kawn kawan yang lain konvoi pergi serang rumah guru kelas kitorang , ye la , orang dah ajak kene la datang kan ? hee , macam tajuk kat atas , "beraya di puchong perdana" , sebenarnye rumah cikgu tu kat puchong perdana , kalau dari rumah aku tu tak de la jauh mane , so , aku amik keputusan nak tumpang amoi , dalam pukul 2.30 macam tu , kitorang sampai rumah cikgu , sampai je sane , aku tengok dah ramai , uish ! punye la menggeletar kepala lutut mase nak masuk tu :D heee , sampai je , pergi dapat kan cikgu dulu , lepas salam je cikgu , habis satu rumah tu cikgu kenal kan aku , siap kenal kan aku dekta one guy nie , yang aku tau tu anak jiran cikgu , ape la cikgu nie , saya kan da berpunye , saya kan kepunyaan 9A's SPM :D hohoho , lepas tu , ape lagi , makan time ! nie paling best tau :D bukan senang nak makan FREE , memang sedap gile cikgu aku masak , menu cikgu tahun ni , soto ayam , spagethi , banyak lagi la , tapi dua tu je yang aku makan :D berapa kali tambah tak yah cakap la kan , hahaha , tapi naseb baik la aku ni bukan jebis yang cepat naik berat badan , aku nie makan banyak mane pon , badan maintain je ok :D , lepas habis makan , habis kueh cikgu kitorang balun tau , sory ye cikgu :D sedap sangat kueh cikgu tu , bak kata jan jin , " kueh tunjuk tu kueh ape ? " haish ! janjin janjin , kau nie memang sengal la janjin :D tak lama lepas tu , balik and pergi beraya dengan family kat area sana jugak , sebelum aku nak stop cerite yang tak berapa best nie  , jom layan gambar yang tak seberapa banyak nie :) enjoy ya !
 time bergambar dengan cikgu :) bak kata cikgu , " kalau nak tangkap gambar kene pastikan aku paling lawa "

 ha , ni la janjin , tengok la dye , first time naik motor , satu kampung dye nak bagitau :)
 alalal , mamat atas nie poyo la , pegang pengan pipi lak :D owh ye , yang sebeblah tu , peggie :) dye cute kan ? sayang awak peggie :D
 ha , ini pulak sofea atau aku panggil dye copia ! heee , dye nie memang lawa banget dah tapi dah berpunye ok :D
si cantik and si sengal :D

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

Pendamba Mawar said...

best nya dia beraya.hehe jeles..

meh lawat entri sy

© MIRAHASHIME ♥