Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Sunday, August 14, 2011

SESIAPA ADA JUMPA AMEERAH ASHA SILA BAGITAHU MIRA

Assalammualaikum semua and salam sejahtera , kali ni , mira nak update sikit je , kawan mira hilang sejak 12 / 8 /2011 , sesiapa yang ada jumpa dia , mira mintak tolong sangat , tolong bagitahu kepada pihak yang berwajib secepat mungkin ye ?


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

16 00 cucu kene bebel:

kim heeruul said...

okay..hope dia tak apa2..

HAJAR AZMAN :| said...

Kawan Mira ke ni? Tadi ade tengok pasal ni dalam wanita hari ini. Hope dia takde pape

Mr.Baiz said...

tiap-tiap bulan ade orang ilangkan..selamatkanlah dorang semua..

mirahashime said...

kim : amin tq :')
hajar : tq
baiz : tau x pe , haish !

cik dot said...

cik dot doakn die dpt ditemui dgn segera. aminn..
hopefully die xd ap2.

Myung Dae said...

Macam pernah nampak je perempuan ni?
(^_^")

mas saari said...

singgah sini!
moga kawan mira dapat ditemui dalam keadaan yg selamat...sama2lah kita berdoa!

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

minta minta tak jadi apa2 kat dia... aminn....

udin said...

harap2 x jadi apa la kat kwn awk tu.. hurmmm..

myhatiku said...

dah hari ke-3
mudh-mudhn dye kembali :)

alif haris said...

alamak budak hilang lg .. huhu

TeAqArH said...

semoga dia selamat....skrg ni sume perlu berhati2

Noraien said...

insyaAllah dengan izin Allah pasti akan jumpe jugak !

teruskan berdoa yea ~

Gadis Tudung Labuh said...

Assalamualaikum,Eleh... rancang penculikan sendiri buat apa?!... tak payah lah carik.. SIA-SIA... BUAT MALU MUKA MAK BAPAK dia ja!

© MIRAHASHIME ♥