Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Saturday, August 27, 2011

SEGMEN UCAPAN HARI RAYA BUAT : mereka

 
assalamualaikum semua :) ok , simple update , sambungan yang tadi ok ? tapi ni untuk mereka , siapa mereka nie , mereka nie adalah orang penting dan pernah jadi orang penting  dalam hidup mira selain dari family and kawan  , so , jom tengok siapa ok :)
nie adalah abang angkat mira , dye memang banyak beri semangat buat mira , abang , adik nak ucap selamat hari raya kat abang , adik tau abang dah balik kampung sekarang nie , abang take care ye kat sana :) sayang abang :)
nie adalah abang yang selalu jugak la tolong edit gambar mira , abang ! adik mintak maaf sebab adik selalu degil ,and selalu nakal , abang jaga diri baik baik tau ^_^ , selamat hari raya !
hoho , abang lagi ? yes , abang lagi , ramai nye la kan :D heee , tu la padah kalau tak de abang ^_^ , abang , adik nak say thank you sebab sudi teman adik kalau adik ade masalah :) abang maafkan semua salah adik ye ? selamat hari raya abang ^_^
yeay ! kakak comel nie namenye kakak lulu , kakak , mira sayang kakak sangat sangat :) kakak tak mau sedih sedih tau , kakak , mira mintak maaf sebab mira pernah buat salah dengan kakak , kakak baik sangat dengan mira , selamat hari raya kak lulu :)
agak agak korang , ingat lagi tak gambar kat atas ? kalau lupe , apa kata tengok SINI dulu ye :) sekarang dah kenal kan ? so , macam yang korang tau , tujuan mira nak say hari raya right , so , for you , selamat hari maaf zahir dan batin , sorry if ada buat salah , terkasar bahasa , tertingi suara , terkurang ajar , and apa apa la , sorry :')

sini dulu la wish mira kali nie , nanti mira sambung lagi , now nak rehat dulu , fenattt hoi , untuk korang semua , selamat hari raya jugak ^_^



 



terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

Mohd. Zaki said...

hhaa...sampai nk komen pn still knw puji "hati awak baik ke?" hehe..btw gud entry..byk gk org pntg kt hidup awak ek..gud!

© MIRAHASHIME ♥