Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Friday, August 26, 2011

SEGMEN UCAPAN HARI RAYA BUAT : keluarga tercinta

 
Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger , mesti korang semua perasan kan ? sekarang nie semua blogger sedang update pasal HARI RAYA ! so , mira pon nak update sekali ut kali ni , mira buat segmen untuk kali ni :)mungkin ramai yang tak paham dengan segmen kali nie :) so , untuk paham kan , jom tengok entry nie sampai habis ok ?
yeay ! nampak gambar kat atas tu ? ok , thats my family , cume korang sorang ? siapa ? nanti korang akan tahu jugak , ok la , kat sini , ira nak mintak maaf kat mama abah sebab nakal sangat , walaupon nakal mama abanh tetap sayang ira kan ? tak pe , ira korbankan raya tahun nie semata mata untuk trial ok ? ira akan berusaha untuk dapatkan keputusan bagus dalam SPM nanti , tapi duit raya jangan kurang dari tahun tahun lepas ye mama ? heee :D

ha , nie la yang kurang sorang tadi , ok , this is azura , my litle sister , ok , mira mengaku , memang mira rapat ngan dye nie , and pergi manemane je , mesti akan ada orang cakap kitorang nie kembar ^_^ tak kesah la semua tu kan , yang penting kat sini , mira nak cakap , hey angah ! aku nak mintak maaf sebab selalu pakai baju kau , and selalu ambil bantal pelok kau bila kau dah tidur :D owh ye , sory jugak sebab aku selalu kantoi kan pakwe kau dekat mama ^_^ , hope kau tak serik sebilik dengan aku :) nanti tahun depan kene la kau tidur sorang , aku dah takde :) pape pon , aku sayang kau tau gemok !
cube korang tengok mamat poyo nie lak , agak agak korang sapa la mamat nie kan ? ha , nie la abang saudara mira , yes , kitorang memang rapat dari kecik sebab kitorang je yang "besar" yang lain kecik lagi , owh ye , lari tajuk pulak , along along ! aku nak mitak duet raya nie ! eh tak de la , aku nak mintak maaf kat kau if aku ada buat salah ok , thanks sebab bahan bahan aku selama nie ! aku ingat nie ! haha , eh , jangan lupe duet raya aku tau !

ni lagi sorang mamat poyo , nama dye zhafri , adik yang atas tadi tu , owh ye , dye nie pandai tau , pandai bodek hati nenek (menyampah) haha , angah angah ! kau pon kene bagi aku duet raya tau , owh ye , korang raya la sini jugak ! rindu nak pergi raya ngan korang dua tau tak ! aku mintak maaf ye if aku ada buat salah , and i more thanks sudi ajar aku addmath selama nie ^_^
tengok awek roti boy nie , ish ish , kemain lagi lawanye kan ? hoho , oppss ! dah berpunye ok ! heee , nie la kakak saudara mira :) tak lama lagi kawen le tu :D hee , kaklong , ira nak mintak maaf sebab selalu sakat kaklong , ira harap kak long cepat cepat kahwen tau :D heee 
yang ni adik kat atas tu , yani , ira nak mintak maaf sebab selalu kacau yani , and jangan nangis nangis lagi tau sebab AA tu :) ira sayang yani sangat sangat ! owh ye , nie la selalu nye tempat mira cerita masalah lagi lagi kalau bab nak kutuk orang :D heee 
mamat nie pon poyo ok ! korang nak tau tak , dulu kan , dye nie pendek je , sekarang , dah macam galah dah ! hehe , emy , ira mintak maaf tau kalau ada buat salah dengan emy ^_^ sayang emy !
tengok budak comel nie , nie namanye yatie :) dye nie baru form 3 kalau tak salah mira , mira panggil dye atie je :D atie , thanks tau sebab kadang kadang ira suruh ati topap kan ( sebab rumah dye dekat ) and sory ye if ira ade buat salah kat aty , heheh , rasenye , nie je la dulu family mira yang mira sayang , kalau nak ikutkan banyak lagi , tapi nanti mira update lagi ok ! lepas nie segmen ucapan raya buat siapa la pulak ye ? nak tahu kene la tunggu :) 

p/s : ada yang tanya mira kenapa wish awal awal , mira jawab sebab lepas nie mira dah susah nak on9 :)





terima kasih membaca , komen pulak jom ?

3 00 cucu kene bebel:

..awish.. said...

haha.. selamat hari raya!!

D'ya Marshmello said...

haha sama la dengan kiter.update entri banyak-banyak sebab lepas ni balik kg dah takleh online.huhu sob sob.by the way selamat hari raya maaf zahir batin :)

JOM BACA ENTRI TERBARU: Jemputan Rumah Terbuka Eratkan Silaturahim

nelly said...

selamat hari raya !!
hari untuk kita bersuka ria !
:)

© MIRAHASHIME ♥