Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Friday, August 26, 2011

SEGMEN UCAPAN HARI RAYA BUAT : kawan kawan (lelaki )

 
 Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger , yeay! update segmen lagi :) kali nie buat kengkawan  pulak , tapi untuk kengkawan lelaki la ye , jom tengok siapa yang bertuah ok ? 
haha , mamat poyo kat atas nie nama dye asyraf , korang panggil je dye acap , dye nie la mamat paling gedik pernah aku jumpa , haha , mane tak nye , nak tulis nama kat buku sendiri pon suruh mira yang tulis kan :) haha , ok la , pendekkan cerita ! acap , aku mintak maaf sebab aku selalu bahan kau dengan kak HA , aku nak mintak maaf jugak sebab kau selalu kene dengar masalah aku terutama masalah yang berkaitan dengan budak sederet kelas kite tu :) tq tau , sayang kau as kawan <3
nie la ajym bojey :D kawan mira since darjah 6 tapi start rapat mase tingkatan 1 :) owh yeay ! dye memang baik sangat :) dye je yang kalau bahan mira memang mira tak rasa apa :) hee , owh ye , ajym , thanks sebab bagi gelaran KAKLONG kat aku :) hehe thanks jugak sebab sudi dengar masalah aku pasal arab tu :) kau kawan terbaik aku ! aku sayang kau !
nie namenye bear ! haha , bukan la , name nye hadi afif , tapi lebih best panggil ady without H :) kenal dengan ady nie since tingkatan 2 dekat tuition intelek :) and noe dye satu kelas dengan mira , yeay ! dye jugak kawan yang sentiasa dengar masalah mira , thanks ye ady , ady baik sangat dengan mira , bile mira dengan ady nie , kitorang tak panggil aku kau tapi mira ady , kenapa ? tanya la ady sendiri ye ^_^ hehe , mira mintak maaf ye ady :)
ceehh , mamat atas nie poyo kan ? haha , ni kamil , ok straight to the point ! kamil ! aku rindu kau la gile ! walaupon kite satu sekolah tapi dah jarang lepak sama macam form 3 dulu , aku rindu time kau mintak makanan aku ! pape pon , aku mintak maaf ye if ada buat salah dengan kau :)
yeay ! anak mat saleh mane la pulak nie kan :) nie namanye AHMAD LUTFI PUTERA BIN ROSLAN , haha , name penoh ok ! see ! aku ingat nama bapak kau tau ! mira start rapat dengan dye nie mase darjah 6 , yeay ! dye la mangsa sepak mira , hehe , sory ye lut sebab aku pernah sepak kau sampai kaki bengkak :) sorry jugak sebab kau kene dengar masalah aku pasal budak science tu , pape pon aku sayang kau tau ! 
this is ezzat comei :) yeay ! mamat nie kegilaan korea tau ! haha , dulu dye pernah satu sekolah dengan mira but now dye dah sekolah lain , kat JB , jauh tu ! haish , tak pe la ejat , yang penting kita masih lagi contact rite :D sayang ezzat jugak ^_^

mamat nie name nye reza , awak , saya mintak maaf ye sebab banyak susah kan awak , sebab saya selalu buat awak marah , sebab saya nakal :) sory ye , pape pon , saya sayang awak sangat sangat ^_^

haha ,  nie nama nye aiman , lame gile tak jumpe dye , ingat ag dulu , kitorang satu kelas time tuition , tiap kali tuition je , mesti dye mintak hp mira then main game , haish , mamat nie memang gile game tau ! aiman , aku mintak maaf tau sebab tak tahu kenapa :D hehe , yang penting sayang kau jugak ^_^
this is my papa , haha , bukan papa pakwe tu tau ! nie ayah FB aku , yeay ! i call him napi :) napi , mira  mintak maaf tau sebab mase kite jadi admin dulu kita dapat kenal sekejap je :) mira sayang napi :)
haha , cikgu sabah ku ! dye la selama nie yang ajar aku cakap sabah , memang best tau ! nama cikgu nie is shabran :) shabran , aku mintak maaf tau sebab mase jadi admin dulu , mira tolak cinta ali :D hehe tapi at least kite dapat jugak kena kan yang lain dengan relationship tu kan ? heheh , kau nie paluii la ! heheh , sayang kau !


ok , fokus pada sebelah . . . . .  kiri , yoyo ! thats apan a.k.a irfan mahadir :) dye nie kawan maya mira , kenapa kawan maya ? sebab dye tak nak jumpa mira , dye cakap biar aku jadi kawan maya kau ! haish mamat nie  ! pape pon , apan , aku mintak maaf sebab selalu panggil kau gemok , sory jugak sebab selalu susah kan kau pasal AMD and senior and Z jugak , kau memang telinga terbaik la , aku sayang kau ! 
haha , nie sebenar nye dua pangkat dye :D abang angkat dan juga kawan mira :) ala , beza bape hari je pon , tapi menggedik nak jadi abang angkat :D heee , tak pe la , abang apiz ! adik mintak maaf ye sebab selalu susahkan abang :) owh ye , sampaikan salam kat barak ye abang :D
ha , nie dehya :) dye nie kawan terbaik aku , yess ! dye cepat kalah bile aku buat suara gedik tu :) hee , dehya , aku tak nak cakp panjang ! aku sayang kau :D
ok , nie geyot barney :) hehe , dye nie comel tau , ok dah , nanti kembang lak :D geyot , monde nak mintak maaf sangat kat geyot sebab buat geyot marah terutama tadi :) sorry tau , geyot jangan marah monde tau , monde sayang geyot sanga sangat ^_^ ok la , sampai sini dulu ucapan raya mira buat kawan kawan mira :) lepas nie ade lagi tapi maybe late sikit la sebab dah nak berbuka :D owh ye , saya memang ramai kawan lelaki ok :D hehehe bye semua :)










terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

5|07#N355 said...

Selamat hari raya Mira! Maaf zahir saja, batin tak ada ;)

© MIRAHASHIME ♥