Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Friday, August 19, 2011

saya budak baru belajar , perlu kan nasihat korang semua ...

Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger semua , puasa ke tak hari nie ? ha ? tak puasa tu baik senyap , kalau tak , tak boleh buka sama sama nanti ( bak kata nenek ) , bagi yang masih sudi datang and baca blog nie , mira nak cakap terima kasih sangat sangat , mesti korang perasaan kan ? banyak yang dah berubah kat blog nie , kenapa mira tukar ? saja nak datang kan mood raya kat blog nie , blog nie pon nak raya jugak ! heee , owh ye , sebenarnya , mira baru belajar buat doodle sendiri ( lepas nie tak payah jeles tengok doodle org lain ) memang tak selawa yang sedia ada tapi mira try the best :) jom tengok hasil kerja mira ok ? jangan lupa untuk beri komen ok ? tak pe , mira terima semua komen , sebab , SAYA BUDAK BARU BELAJAR :)
.
.

.

.
 owh ye , nie la muka mase tengah buat doodle tu , hoho , tengok tu , siap buat mulut lagi ok ? heee

.

.

.

.

.


 ha , yang nie pulak version ayu , haha , ayu la sangat , ok , doodle nie cacat tau sebab tak de badan , hohoho 

.

.

.

.

 
yang nie version free hair punya , macam cacat kan ? tapi tak pe la :) 
.

.

.

.

.

.
yeay ! nie khas buat sempena nak raya nanti :) anggap ke la tu mira tengah sepanduk hari raya ok ? heee , ok la , sebenarnya , nie baru first time buat doodle , so , mira nak terima kasih sangat sangat dekat sesiapa yang sudi beri komen tentang doodle doodle kat atas tu , ok la , selamat mengomen :D

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

© MIRAHASHIME ♥