Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Sunday, August 7, 2011

bulan ramadhan muncul lagi

Assalammualaikum semua , salam sejahtera , semua puasa ke tak ni ? baik cakap betul , tadi mira nampak korang minum kat bangi kopitiam tadi , heheh , ok ok , gurau aje ok ? alhamdulillah , hari ni dah 8 ramadhan bermakna dah 8 hari umat Islam berpuasa , alhamdulillah jugak , mira masih dapat berpuasa tahun ni :) sebelum mira start apa apa cerita , mira nak mintak maaf sangat sangat triple sangat sebab dah berabad mira tak update blog nie , nampak beno nipunye , baru berapa hari tak update dah cakap berabad , apa la mira ni kan , heheh , bukan apa , sebenarnya , masuk je bulan ramadhan mira mula sibuk dengan macam macam benda , antaranya , mira terlibat dengan tadarus al-quran dekat sekolah , selain daripada kat sekolah , mira memang mengaji dengan nenek mira , so , insyaAllah , mira akan cuba khatam untuk yang ke 3 kali dalam bulan ramadhan ni :) 
(gambar hanya hisan , tiada mira dalam gambar ni )

selain daripada terlibat dengan tadarus , mira terlibat dengan tutor muda dekat sekolah mira , means , mira dan beberapa rakan yang lain kene bimbing pelajar pelajar yang lain dalam matapelajaran yang tertentu , macam mira , cikgu dah tetapkan mira akan mengajar dyorang subjek BM , BI , MATH , ADD MATH , CHEMISTRY and PHYSICS , kirenye macam pembantu cikgu la tutor muda ni , so  korang doakan mira berjaya jalankan tanggungjawab yang cikgu bagi ni ye :) 




nampaknye ni dulu la mira update ye , nanti ada mase , mira akan update lagi , owh ye , bagi sesiapa yang mencuba memakai tudung di bulan ramadhan ni , mira doakan supaya korang diberi hidayah oleh Allah SWT , bagi yang lain tu , sila sila la hormat bulan mulia ni ye :) assalammualaikum semua :)



terima kasih membaca , komen pulak jom ?

3 00 cucu kene bebel:

Nash said...

hi! datang singgah dari blog nashfahrenheit.blogspot.com. wrna warni blog ni. dah follow kamu. jangan lupa datang singgah dan follow semula ya..

Heidi Shafiq said...

bagusnye aktiviti kamu.. :)

farah hanim said...

wahh
mesti terer sbjuk2 sc tu
add math ,fzk dan chem
hehe :D

© MIRAHASHIME ♥