Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, July 19, 2011

senior year for batch 0711

Assalamualaikum semua , salam sejahtera , salam satu blogger , mira harap korang semua sihat sihat la ye , hari ni mira nak update tentang senior year , ye la , mira kan dah tingkatan 5 , so , tahun ni tahun senior year la kan ? setengah orang suka sangat bile tibe senior year nak tahu tak sebab apa ? salah satu nye sebab diorang dapat buli budak budak junior ( kira balas dendam la ni ) tapi kalau mira , senior year best sebab dah sah sah kita akan pegang banyak jawatan , ceehh , gila kuasa la pulak ( ada aku kesah ? ) hoho ,
macam yang korang tahu , mira belajar dalam kelas 5 science 4 , yes ! this is the best class , sepanjang mira berada salam tingkatan 4 dan 5 , mira tak pernah pergi mana mana lawatan sama sama dengan budak kelas , tahun ni pertama kali , sumpaahh besstt wookk ! hari tu bersamaan 14 hari bulan 7 , kelas mira terpilih untuk pergi ke anggerik mall shah alam , sempena hari informasi kerjaya , sebenarnye , mira ingat hanya beberapa sekolah je , RUPA RUPANYA , banyak gila sekolah kat sana , termasuk la sekolah menengah kebangsaan puchong perdana ( sekolah budak yang buat fb AMIRAH ZHINAL tu ) termasuk la sekolah saudara mira jugak , iaitu sekolah seri kembangan kalau tak salah mira , mula mula memang rase boring sangat kat sana , tapi , bile dah jumpa ramai sangat orang kat sana , korang tahu tak siapa yang mira jumpa ?
haha , tengok gambar atas tu , korang tahu tak , mira jumpa budak yang BERANI KUTUK MIRA BELAKANG BELAKANG JE , sebenarnya , memang kitorang bergaduh , sebab ? tak perlu tahu la ye ? ok , mira tahu , lepas nie mesti ade anonymous yang komen kat sini and kutok , sape lagi kalau bukan CHIPSMORE AND GENG DIA ,  sikit pun mira tak heran , my blog right ? ok la , mira bukan nak cakap mira bagus ke apa , tapi , series kelakar bile nampak orang yang kutok kita , lari bile datang dekat :)


haha , ok la , stop cerita pasal tu ok ? macam yang mira cakap tadi , kat sana boleh dikatakan bosan gila , tapi bila dah sampai part bergambar , tu yang best tu , hee , ok la , pe kate korang tengok je gambar gambar yang terpilih ok ? yang terpilih je ok ? kalau nak tengok semua , boleh la tengok kat mukabuku mira :)
 4 dara pingitan , hoho , tapi sorang dah ade yang punye so , tinggal lah tiga , hehehe


 tengok , berapa ramai manusia kat situ , dah macam lautan manusia dah :)


 meet athirah and nasha haziqah :)


 hoho , ini la bodyguard aku sewaktu kat sana , haha , nama bodyguard aku ni ajym bojey , hoho , jangan main main degan dye nie , kacau je aku , nampak botol air kat tangan dye tu ? hohoho

 ni kawan lame kitorang , actually yang pegang beg putih tu dulu sekolah mira , but now dye dah pindah , huhuhu

 ni la jadi bile bosan dah melanda , semua dah tak tahu nak buat ape :) hohoho


 haa , ni la amoi , jangan main main dengan dia ni , semua takut dengan die tau , memang rase selamat la jalan dengan dye , hoho 


 siapakah wanita yang dicolourkan itu ? hohoho , saya memang berani sampai letak gambar anda di blog :) 

ni lagi satu , siapalah mereka mereka ni kan ? owh ya ? lupa pulak , mama nak buat saman malu dekat orang yang buat fb AMIRAH ZHINAL tu , nak tengok fb tu macam mane ?
sila click untuk tumbesaran ok ? so , kepada yang buat facebook ni ( walaupon mira tahu siapa ) , sila siap sedia untuk kita naik turun mahkamah ..

ok la semua , rasenye dah panjang sangat membebel ni , bye bye semua , assalamualaikum :)

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥