Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, July 11, 2011

PLKN

assalammualaikum semua , salam sejahtera , mira harap semua dalam keadaan sihat sejahtera ok ?cube korang tengok tajuk kali ni , mira sure , sekarang benda ni yang tengah jadi topik hangat untuk calon SPM tahun ni , mana tak nye , PLKN dah boleh check sekarang .korang semua pon tahu kan , mira adalah salah seorang daripada calon SPM 2011 , korang agak mira dapat ke tak PLKN ? heee , sebenarnye mira tak tahu nak bersyukur or sedih , mira dah check , and mira tak dapat , mira happpyyy sangat tapi mama ngan abah nak sangat mira pergi , so , patut happy or sedih ? mira pon tak tahu la , tak pe la kan , at least mira boleh spend time lagi lame kat rumah :D weee , ok la , kalau sesiapa yang cek tu , TEKAN SAYA


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

Cik Miela said...

tu bru sesi 9, sesi 10 n 11 xtau lg..dpt ke x

© MIRAHASHIME ♥