Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Friday, July 22, 2011

PENAT + PUAS + TAK SERIK + SEMANGAT

Assalamualaikum semua , nampak tak tajuk kali nie ? hoho , tu semua perasan mira semalam , kalau korang nak tahu , semalam , mira ada kat bukit jalil , buat apa ? mesti la tengok chelsea lawan malaysia , terbaik wokk ! serious mira nak pergi lagi , mira sampai sana dalam pukul 8 malam , so , dalam 45 minit untuk tunggu game dia la kan ? tapi tak pe la , by the way , mira pergi sana dengan adik + saudara mira , ok , perasaan kat sana memang syiook tak terkata la , bukan syiookkk sebab ramai orang hensem ( bak kata alya dzulkifli ) , tapi sebab dapat tengok TORRES , hohoh , walaupon dapat tempat duduk atas , kira ok la , sebab semua nye sporting sangat >.< kenal ke tak kenal , main tegur je , hehe , kira nasib la kan ? hurm , tapi sepanjang game tu , agak kekok sikit la , sebab , ada orang yang pandang pandang , sekali pandang tak kenal , tapi bila dah tengok lama lama , rasenye , tu macam ex mira , ohh tidaaakk !!! kenapa kene jumpe kat sana ? dapat sebaris pulak tu , setingkat pulak tu , haiyoo !  tak pe la , lagi pun kitorang kan ex je , so , bila dye senyum , mira senyum je la balik , ala , senyum tu kan sedekah , so tak da salah nye kita balas senyuman orang kan ?
tengok macam hearts ni , smile je , kan elok macam ni , suasana kat sana tak payah cerita lakan , memang sesak ya amat , dah macam lautan manusia dah , pergi sesak , balik pon sesak , lagi lagi mira pergi naik LRT , so , dalam LRT tu , satu je mira tak suka , remaja kita sekarang ni dah hilang perasaan hormat kat orang tua , mana tak nya , dengan makcik , pakcik pon diorang main tolak je dalam LRT tu , haish korang nie , cuba la hormat sikit , bukan susah sangat pon , sampai rumah dalam pukul 1 macam tu , so , paham paham la kan , bila dah sampai rumah lambat macam tu , memang tak ke sekolah la jawabnya , haha , sorry ye cikgu :) ok la , rasenye , sampai sini dulu la , nanti kita borak borak lagi ye ? :) bye bye , enjoy je la ye gambar gambar bawah ni :)
 haa , ni adik aku yang no 2 , die pon follow sekali semalam , mane taknye , kitorang kan kembar , so , mana mira ada , dia mesti ada :) haha
ni pulak saudara aku , yeay ! mamat ni memang la poyo , hoho , dia ni tingkatan 4 , kira sebaya dengan adik aku yang kat atas tu la , tapi tinggi ya amat budak ni , haish ! bile kau nak gemok ar ? 

ni la kawan adik aku , dia pon ada kat sana sekali , kiotrang jumpe pon secara tak sengaja , so , alang alang dah jumpa , duduk sekali la kan , memang memekak memekik  telolong je la kitorang , hahah ,
ni pulak adik akku yang lelaki , tingkatan 1 tapi amat la kecik , haha , dia ni memant pantang orang keluar , mesti nak ikot , haish kau ni ! nak tengok tak bila boring apa jadi ? ni la jadinye , hee , ok la , bye bye <3






terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥